Etäasukastilaisuus: Ylä Soukka A:n kaavamuutos

Kaava-alueen kartta ja päällä kuvake, jossa viedonäyttö ja teksti Etäinfo.

Aika

29.9.2022 klo 14.00–16.00

Paikka

Internet

Etätilaisuus Teamsissa

Järjestäjä

Kaupunkiympäristö

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

espoo.fi(ulkoinen linkki)


Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Ylä-Soukka A:n asemakaavaan!
Esittelemme valmisteluvaiheessa olevan kaavan aineistoja ja kerromme, miten suunnitelmista voi jättää mielipiteensä. Lisäksi keräämme asukkailta eväitä kaavan jatkosuunnitteluun ja käymme lyhyesti läpi Soukan keskustan kehitys- ja remonttiasioita.

Tilaisuus järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä 29.9. klo 17–19.

Paikalla puhumassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat mm. kaavan päävalmistelija Pasi Mäkinen, arkkitehti Patrik Otranen, Soukan keskustan katu-urakan hankepäällikkö Hannu Lehtikare ja rakennuttajan edustajia.

Pääset liittymään etätilaisuuteen kopioimalla tämän linkin selaimeesi:
https://bit.ly/etäinfo290922

Ei ennakkoilmoittautumista, nähdään Teamsissa!

Huom! Osallistumiseen tarvitset toimivan verkkoyhteyden ja tietokoneen tai puhelimen, jossa on mikrofoni ja mielellään myös kamera. Halutessasi voit tulla jo 16.45 alkaen testaamaan mikrofonin toimivuutta.

Haluatko tavata suunnittelijoita mieluummin paikan päällä?

Etäinfon lisäksi järjestämme 4.10. klo 17.30–19:00, Kaupunki tavattavissa -tilaisuuden, jossa voit tavata alueen suunnittelijoita vapaamuotoisesti paikan päällä kaava-alueella. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille, lämpimästi tervetuloa vaikka molempiin!

Mistä on kyse?

Asemakaavan muutos tuo täydennysrakentamista Soukan metroaseman läheisyyteen. Uusien kerrostalojen lisäksi neljää olemassa olevaa kerrostaloa on tarkoitus korottaa. Kaavamuutos toisi toteutuessaan koteja 400–500 uudelle asukkaalle. Ylä-Soukka A on osa Soukan keskustan laajempaa kehittämistä.

Ylä-Soukka A:n osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä valmisteluaineistot ovat nähtävillä 19.9.-18.10.2022 Espoon kaupungin verkkosivustolla. Löydät sen parhaiten kirjoittamalla sivun hakuun ”Ylä-Soukka A”

--

Turvallisen tilan periaatteet: Haluamme, että tapahtumassamme on kaikilla hyvä olla, minkä vuoksi tapahtumassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Kunnioitathan siis muiden rajoja. Älä myöskään tee turhia oletuksia kanssaolijoiden taustoista, sukupuolesta, seksuaalisuudesta tai muista identiteettitekijöistä. Kaikenlainen häirintä, syrjintä tai muu toisten rajojen rikkominen johtaa häiriköijän poistamiseen alueelta. Mikäli kohtaat häirintää tai ahdistavia tilanteita tapahtumassamme, ole rohkeasti yhteydessä henkilökuntaan!

Tapahtuma somessa

  • Soukka
  • Online-tapahtuma
  • osallistuminen
  • asuminen
  • rakentaminen
  • ympäristö
  • kaupunkisuunnittelu