Iltapäiväelokuva: 70 on vain numero

Hannele Lauri iskelmätähti Seija Kuulana elokuvassa 70 on vain numero.

Aika

27.9.2022 klo 10.30–12.15

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

Vapaa pääsy

Lavalla Seija (Hannele Lauri) säihkyy yleisön rakastavien katseiden valossa, mutta kotonaan hän syö kylmää nakkia ja juo piimää yksin yönälkäänsä. Stailisti Shanella (Misa Palander) on hänen läheisin ihmisensä. Seija on oppinut suojaamaan yksityisyyttään pakon edessä, mutta suojaus toimii myös eristeenä, ja vaikka Seija on ”koko kansan rakastama”, hänen on vaikea päästää lähelleen ketään. Seija tapaa biisinkirjoitusleirillä Laurin (Mikko Nousiainen) ja yhteistyön tuoksinassa päästää itsensä rakastumaan. Seijan olisi uskallettava astua jumalattaren korokkeeltaan ihmisten pariin – ja kestettävä sen seuraukset.

Vaikka jumalattaret eivät täytä vuosia, tuo rakkaus eteen asioita, joissa ikä onkin voimavara eikä rasite. Elokuva on kunnianosoitus suomalaisille naisartisteille ja elokuvassa kuullaan useita koko kansan rakastamia hittejä.

Iskelmätähti Seija Kuulaa elokuvassa tulkitsee Hannele Lauri, kaikkien suomalaisten tuntema näyttelijä, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus niin teatterissa kuin valkokankaalla. Marja Packalén palkittiin keväällä 2022 roolistaan elokuvassa parhaan naissivuosan Jussi-palkinnolla.

Ohjaus: Johanna Vuoksenmaa, Suomi 2020
Rooleissa: Hannele Lauri, Mikko Nousiainen, Marja Packalén, Misa Palander
Ikäraja: K12
Kesto: 1 h 42 min
Kieli: suomi, tekstitys englanniksi

Vapaa pääsy. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, Sellosalin ovet avataan 30 min ennen elokuvan alkua.

Iltapäivätapahtuma

  • Leppävaara
  • elokuvat
  • kulttuuritapahtumat