Ida Paul ja Kalle Lindroth

Ida ja Kalle

Aika

3.6.2022 klo 16.00–17.00

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 35/28 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Huom! Tapahtuma on siirtynyt tammikuulta 2022 koronavirustilanteen vuoksi. Ennakkoon 21.1. konserttiin ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan pe 3.6.2022 klo 19 sellaisenaan.

***

Suomen suosituimmaksi duoksi tituleeratun Ida Paulin ja Kalle Lindrothin orgaaninen soundi on tavoittanut laajan yleisön. Bändi on kovassa nosteessa, mistä kertovat tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa saavuttaneet singlet, tuplaplatinarajan rikkonut Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi, neljä Emma-ehdokkuutta sekä loppuunmyydyt konsertit ympäri Suomen. Ida Paulin ja Kalle Lindrothin debyyttisingle Hakuammuntaa on striimannut yli 10 miljoonaa kertaa, jonka lisäksi duon isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat.

Samaistuttavista lyriikoistaan ja lähes täydellisesti yhteen soljuvista äänistään tunnettu yhtye julkaisi listaykköseksi nousseen Vuonna nolla -kakkosalbuminsa maaliskuussa 2020. Nyt jo platinastatuksen saavuttanut albumi on vakiinnuttanut duon asemaa Suomen tärkeimpien musiikintekijöiden joukossa.

Kesto n. 1 h

Tapahtuma somessa

  • Leppävaara
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat