SIIRTYY: Ihan Seelana

Piirretty kuva Seela Sellasta.

Aika

2.6.2022 klo 16.00–18.00

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 28 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Huom! Tapahtuma siirtyy sairastapauksen vuoksi. Uusi esityspäivämäärä on ke 23.11.2022.

Ennakkoon tähän tapahtumaan ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit myös hakea rahanpalautusta 10.6.2022 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

***

Ihan Seelana on Seela Sellan elämän ympärille rakennettu teatteritapahtuma. Esityksen ytimenä on haastattelu, jossa Seela ja Kari Paukkunen käyvät yhdessä läpi Seelan elämäntarinaa ja työtä. Seela ja Kari ovat tunteneet toisensa vuodesta 1973 ja siitä lähtien myös työskennelleet paljon yhdessä. Tarinoinnin lomassa näytetään videokatkelmia Leena Tammisen kirjoittamista Seelan esityksistä Seela Sella seisaallaan, Ottaa sydämestä, Seela Sella ja Pieni eläin ja Yhtä matkaa. Seela tarjoaa myös joitakin pieniä näytteitä taiteestaan.

Paitsi työstä, puhutaan myös Seelan lapsuudesta, opiskelusta ja avioliitosta. Kaiken kaikkiaan katsojilla on tilaisuus nähdä ja kuulla, miten tavallisesta pienestä Seela Virtasesta varttui rakastettu näyttelijä ja teatteritaiteen kunniatohtori Seela Sella.

Kesto n. 2 h, sisältää väliajan

Tapahtuma somessa

  • Leppävaara
  • teatteritaide
  • kulttuuritapahtumat