Punch Up! – Resistance & Glitter

Punch Up! -klubin esiintyjiä lavalla.

Aika

7.5.2022 klo 16.00–18.00

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 35/25 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Vuoden Teatteriteko 2021 -palkinnon saanut ja vastikään Kansallisteatterin suuren näyttämön hurmokseen nostattanut Punch Up! – Resistance & Glitter vierailee ensimmäistä kertaa Espoossa keväällä 2022!

Punch Up! – Resistance & Glitter on säkenöivä, anteeksipyytelemätön ja häpeilemättömän queer varieteeshow, joka tuo saman katon alle dragin, burleskin ja stand up -komiikan tämän hetken kiinnostavimmat ja terävimmät tekijät. Jokainen ilta on uniikki kokonaisuus täynnä genre-, taide- ja sukupuolirajoja rikkovia, vedet kielelle nostattavia esiintyjiä ja esityksiä. Punch Up! ravistelee esittävän taiteen konventioita glitterillä ja tarjoilee yleisölle iloa, oivalluksia ja ennen kaikkea äärimmäisen viihdyttävän queer-karnevaalin.

Klubia pyörittävät aina ajankohtaiset, hervottomat ja kuvia kumartelemattomat koomikot James Lórien MacDonald ja Juuso Kekkonen sekä tajunnanräjäyttävä ja monikasvoinen drag-artisti Miss Vinyl Envy. Klubin vaihtuvat vierailijat paljastetaan lähempänä tapahtumaa.

"Punch Up! Resistance & Glitter -klubi tarjoaa kerta toisensa jälkeen iloisen, laadukkaan ja häpeilemättä camp-henkisen kokoelman vähemmän kuultuja ääniä. Se on yhteiskunnallisena eleenä arvokas, kaivattu ja ajankohtainen avaus, jonka kautta esille nousee rikas kirjo erilaisia taustoja, identiteettejä ja näiden performoimisen muotoja."
– Teatterikeskus ry:n hallitus Vuoden Teatteriteko 2021 -palkintoperusteluissaan

Kuratointi ja tuotanto: Mira Eskelinen, Jamie MacDonald, Juuso Kekkonen, Maaret Louhelainen
Lavalla: Jamie MacDonald, Juuso Kekkonen, Miss Vinyl Envy, sekä vierailijat

Kesto 2 h, sisältää väliajan
Kieli: englanti
Suositellaan yli 16-vuotiaille

Huom! Ovimyynnissä tapahtumapäivänä rajattu määrä maksa mitä haluat -lippuja.

Tapahtuma somessa

  • Leppävaara
  • teatteritaide
  • kulttuuritapahtumat