Historiaa verkossa

Selaa Glimsin verkkosisältöjä esimerkiksi ennen museovierailua. Virtuaalimuseossa voit kurkistaa Glimsin tupaan ja mobiilioppaan avulla voit tutustua maatilan historiaan.

Talomuseo Glimsin -virtuaalimuseo

Glimsin sydän, ihana vanha tupa, on nyt kuvattu 360°-kuvilla virtuaalimuseoksi. Kuvien avulla pääset tutustumaan 200-vuotiaaseen asuin- ja kestikievaritaloon myös silloin, kun museo on suljettuna tai kun et pääse paikan päälle. 1900-luvun alun kauppapuodiksi sisustettuun Tilkki-Vihtorin mökki on kuvattu samalla teknologialla, eli voit piipahtaa aina halutessasi entisajan virtuaaliostoksille. Virtuaalivierailu on helppoa niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin. Siirry Talomuseo Glimsin -virtuaalimuseoon(ulkoinen linkki)

Glimsin mobiiliopas

Glims on alkuperäiselle paikalleen museoitu, satoja vuosia vanha maatila täynnä historiaa ja tarinoita. Tutustu Glimsin mobiilioppaaseen(ulkoinen linkki)!

Eläviä kuvia KAMUn Youtube-kanavalla

Espoon kaupunginmuseon Youtube -kanavalta löydät kiinnostavia ja hauskoja videoita Espoon historiasta. Glimsin videoilla voit tutustua vaikka karstaamiseen ja huopahelmen huovuttamiseen. Siirry KAMUn Youtube-kanavalle(ulkoinen linkki)

KAMU Espoon kaupunginmuseo kehittää jatkuvasti uusia historiasisältöjä verkkoon. KAMUn Historiaa verkossa -sivulta löydät kootusti kaikki museon digisisällöt ja verkkopalvelut. Siirry KAMUn Historiaa verkossa -sivulle