Kera Talks!

Mitä Espoon Kerassa tapahtuu? Miten kaupunkia ja kaupunginosaa kehitetään kestävästi, vähähiilisesti ja kiertotalouteen perustuen? Millaisia mahdollisuuksia Keran kehittyminen tarjoaa eri toimijoille? Näihin kysymyksiin vastaa Kera Talks! Tervetuloa kuulemaan Keran kehittämisestä sekä Espoon kaupungin kestävän kaupunkikehittämisen työstä.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kirjautua tapahtuman verkkoalustalle ja katsoa tallenteen tästä linkistä.(ulkoinen linkki) Tallenne on nähtävissä torstaihin 2.12 asti. Jätäthän meille palautetta katseltuasi tapahtuman! Tästä linkistä palautelomakkeeseen.(ulkoinen linkki)

Kera Talks! -tapahtumassa esitellään Keran kestävän kaupunkikehittämisen ratkaisuja ja tutustutaan uuden kaupunginosan tavoitteisiin ja mahdollisuuksiin. Tapahtuma kutsuu yritykset, maanomistajat, rakentajat, kiinteistökehittäjät, tutkijat ja muut kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneet toimijat mukaan Kerassa ja Espoossa tehtävään yhteistyöhön, jolla tavoitellaan yhteiskunnallisesti vaikuttavia toimenpiteitä ja kehittämishankkeita kestävän kehityksen eri teemoissa.

Missä: Mahdollisuus osallistua paikan päällä Keran hallien Lähettämö-tilassa (Karamalmintie 2, 02630 Espoo) tai etäyhteydellä.

Milloin: Torstaina 18.11.2021 klo 12-15.30

Kenelle: Tapahtuma on suunnattu monipuolisesti Keran kehittäjille ja Kerasta kiinnostuneille toimijoille.

Lisätietoa Keran hankkeista

Lisätietoja

Reetta Jänis

Kehittämispäällikkö040 551 9484

Emmi Kauhanen

Kehittämispäällikkö040 553 2892

Mari Päätalo

Kehittämispäällikkö040 639 4550
Leppävaara