Kera Talks!

Kera Talks! -tapahtuma tulee taas! Jo toista kertaa järjestettävä Keran kestävän kehittämisen seminaari keskittyy tänä vuonna kädenjälkityöhön: Miten yritykset tekevät kädenjälkityötä, mikä kaupungin rooli on ja mikä on Kerassa tehtävän kehitystyön merkitys laajemmin? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen marraskuussa Keran halleilla ja verkossa.

Kera Talks! -tapahtuma tullaan järjestämään keskiviikkona 2.11.2022 klo 12-16 Kerassa ja verkossa. Se kutsuu yritykset, maanomistajat, rakentajat, kiinteistökehittäjät, tutkijat ja muut kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneet toimijat mukaan Kerassa ja Espoossa tehtävään yhteistyöhön, jolla tavoitellaan yhteiskunnallisesti vaikuttavia toimenpiteitä ja kehittämishankkeita kestävän kehityksen eri teemoissa.

Lisätietoa Keran hankkeista

Lisätietoja

Emmi Kauhanen

Kehittämispäällikkö040 553 2892

Tessa Armour

Erityisasiantuntija040 636 8818
Kera Talks! -tapahtuman toteuttaa Puhdas ja älykäs - yhteistyön Kera -hanke Uudenmaanliiton myöntämällä Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 - rakennerahasto-ohjelman EAKR-rahoituksella. Yhteistyössä myös Kestävän kasvun kehitysympäristöjen toteutuspolku KETO -hanke, joka toteutetaan Euroopan Unionin REACT-EU EAKR-rahoituksella ja rahoitus on osa Euroopan Unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia sekä Ratkaisupolku kestävän kasvun ekosysteemeihin (RAKKE) -projekti, joka rahoitettu Uudenmaan kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (UKKE) -rahoituksesta.
Leppävaara