Historiaa verkossa

Villa Rulluddiin ympäristöineen voi tutustua koska tahansa Seinätön museo -mobiilioppaan tai virtuaalimuseon avulla.

Mobiiliopas kertoo valokuvien ja tekstien avulla Villa Rulluddin historiasta ja huvilakulttuurista Espoossa.

Rantaraitin varrella sijaitseva Rullaniemi on suosittu ulkoilukohde. Mobiilioppaan avulla voit yhdistää kävely- tai pyöräretkeen opastetun kierroksen huvilan puutarhassa. Villa Rulludd on myös juhlatila, joten ethän häiritse huvilan rauhaa mahdollisten yksityistilaisuuksien aikana!

Mobiiliopas toimii internet-yhteyden avulla suoraan verkkoselaimessa niin matkapuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin, joten sitä voi lukea myös verkkonäyttelynä vaikka kotoa käsin. Siirry Villa Rulluddin mobiillioppaaseen(ulkoinen linkki).

Villa Rulluddin virtuaalimuseo on kuvattu niemen kärjessä sijaitsevan huvilan sisällä ja sen ympäristössä. Virtuaalimuseota elävöittävät Kihlmanin perheen ottamat valokuvat kesänvietosta huvilalla. Virtuaalimuseon ja valokuvien avulla pääset tutustumaan espoolaiseen huvilaelämään myös silloin, kun museo on suljettuna tai kun et pääse paikan päälle.

Tervetuloa digitaaliselle sunnuntaikävelylle Villa Rulluddin virtuaalimuseoon nauttimaan huvilatunnelmasta! Siirry Huvilamuseo Villa Rulluddin virtuaalimuseoon.(ulkoinen linkki)

Tutustu myös hauskoihin videoihin Villa Rulluddista KAMU Espoon kaupunginmuseon YouTube-kanavalla(ulkoinen linkki). Lyhyet opastusvideot johdattelevat rakennuksen ja siellä eläneiden ihmisten historiaan. Kanavalta löytyy myös koululaisten tekemiä videoita Rulluddista. 

KAMU Espoon kaupunginmuseo kehittää jatkuvasti verkkoon uusia sisältöjä historiasta kiinnostuneille. KAMUn Historiaa verkossa -sivulta löydät kootusti kaikki koko museon digisisällöt ja verkkopalvelut. 
Siirry KAMUn Historiaa verkossa -sivulle

Espoonlahti