Suunnittelualue on merkitty ilmakuvaotteeseen keltaisella viivalla.

Lansanpolku, Ruotupolku ja Ruotutorppa

Kadut ja liikenneLeppävaara

Rantaradanbaanan osana suunnitellaan Lansantunnelin alikäytävä Rantaradan alitse. Lansanpolun, Ruotupolun ja Ruotutorpan kulkuyhteyksiä muokataan niin, että alikäytävän pyöräily- ja kävely-yhteydestä tulee sujuva ja turvallinen. Samaan aikaan alueen vesihuoltoa saneerataan vastaamaan kehittyvän ympäristön tarpeita. Rakentamisen on tarkoitus tapahtua Espoon kaupunkiratahankkeen aikataulussa.

Katu- ja puistosuunnitelmaluonnos on kommentoitavana 30.1.-13.2.2023 Otakantaa.fi -palvelussa. Sivustolla luonnoksesta voi esittää kommentteja ja kysymyksiä. Tästä linkistä otakantaa.fi-sivustolle.(ulkoinen linkki)

Luonnosvaiheen jälkeen viimeisteltävä katusuunnitelmaehdotus pidettiin nähtävillä 13.-27.3.2023. Nähtävillä olosta ilmoitettiin erikseen asianosaisille kirjeitse.

Vaikuta nyt -uutiskirje kertoo, mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Lisäksi saat tiedon tulevista asukastilaisuuksista. Kirje ilmestyy sähköpostiisi kahden viikon välein. Tilaa klikkaamalla kuvaa!​

Yhteystiedot

Emma Niemeläinen

Projektipäällikkö+358 40 6394915Tekniikantie 15, Otaniemi

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu

+358 9 81625100