Ilmakuvaotteeseen on merkitty suunnittelukohde keltaisella viivalla.
Vaikuta 23.1.-6.2.2023

Koivuhovin liityntäpysäköinti, Bredanportti ja Ullanmäentie

Kadut ja liikenneLeppävaara

Espoon kaupunkiratahankkeessa suunnitellaan Koivuhovin aseman liityntäpysäköinnin, Bredanportti-kadun ja Ullanmäentien uudistamista. Espoon ja Kauniaisten kaupungit ovat osallistuneet suunnitteluun.

Sijainti

Bredanportti, Ullanmäentie

Vaihe

Suunnittelu

Katusuunnitelman tavoitteena on luoda nykyvaatimukset täyttävät esteettömät kevyen liikenteen yhteydet ja pysäköintialue, joilla taataan Koivuhovin aseman seudun toiminnot tavoitetilanteessa. Bredanportin ja Ullanmäentien kevyen liikenteen yhteydet parannetaan niin, että yhteydet ovat esteettömät, selkeät ja helposti kunnossapidettävät. Bredanportin ja Ullanmäentien ajoradat säilyvät nykyisillään. Tavoitetilanteessa suunnittelualueella on yhteensä 236 pyöräpysäköintipaikkaa ja 106 autopaikkaa.

Katusuunnitelmaluonnos on kommentoitavana 23.1.-6.2.2023 Otakantaa.fi -palvelussa. Sivustolla luonnoksesta voi esittää kommentteja ja kysymyksiä. Tästä linkistä otakantaa.fi-sivustolle.(ulkoinen linkki)

Luonnosvaiheen jälkeen viimeisteltävä katusuunnitelmaehdotus asetetaan nähtäville keväällä 2023. Nähtävillä olosta ilmoitetaan erikseen asianosaisille kirjeitse.

Lisätietoja antaa:
Väylävirasto: Tero Nurmi, tero.nurmi@vayla.fi
Espoon kaupunki: Emma Niemeläinen, emma.niemelainen@espoo.fi
Kauniaisten kaupunki: Jarkko Riipinen, jarkko.riipinen@kauniainen.fi

Yhteystiedot

Emma Niemeläinen

Projektipäällikkö+358 40 639 4915Tekniikantie 15, Otaniemi

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu

09 816 25100