Ilmakuvaotteeseen on merkitty puiston alue keltaisella viivalla.

Alberganesplanadi, puiston perusparannus

PuistotLeppävaara

Alberganesplanadi-puiston pohjoisosan eli kirsikkapuiden alueen perusparannuksen suunnittelu on käynnissä. Pilvikirsikat ovat elinkaarensa loppupäässä ja suunnitellaan uusia istutettavia puita. Olevia puita ei poisteta ennen kuin ne todetaan olevan vaarallisen huonokuntoisia tai kunnes rakentaminen alkaa – tällä hetkellä alustava arvio on, että aikaisintaan vuonna 2023.

Sijainti

Alberganesplanadi

Vaihe

Suunnittelu

Alberganesplanadin pohjoisosan perusparannussuunnitelmien luonnokset ja selostus (vain suomeksi) ovat tämän sivun alaosassa.Aineisto löytyy myös otakantaa.fi - sivuilla www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/719(ulkoinen linkki) ja keskustelu on siellä avattu 28.3-10.4.2022 välisenä aikana.

Puistossa rakennetaan jo vuonna 2022 ne alueet, joihin Raide-Jokeri on vaikuttanut. Lisätietoa löytyy Rakentamisen sivulta.

Suunnittelun alussa kaivattiin näkemyksiä, joten järjestettiin puistokävely 14.9.2021 ja etätilaisuus 22.9.2021. Lisäksi oli mahdollista lähettää eri tavoilla mm. sähköpostitse kommentteja syyskuun loppuun asti. Palautteista on laadittu kooste (vain suomeksi), joka löytyy tämän sivun alaosasta kohdasta ”Ladattavat tiedostot”. Koosteen lopussa on yhteenveto sekä tietoa suunnittelun jatkamisesta.

Yhteystiedot

Kristina Rocha

Maisema-arkkitehti+358 43 824 9073Tekniikantie 15, Otaniemi