Meidän Espoo 20X0 - Tule puhumaan lähialueesi tulevaisuudesta

Miten maailman muutokset rantautuvat eri puolille Espoota? Kenelle, miten ja millä ehdoilla Espoon eri seutuja rakennetaan? Mitkä ovat tulevaisuuden kohtalonkysymykset kullakin alueella, ja miten niitä tulisi ratkoa kaupunkisuunnittelussa? Näihin kysymyksiin pureuduttiin asukkaiden, päättäjien ja kaupunkisuunnittelun asiantuntijoiden yhteisissä keskusteluilloissa tammi-toukokuussa. Tutustu nyt tuloksiin!

Keskusteluilloissa puhuimme tulevaisuudesta Espoon eri alueilla. Hyödynsimme soveltaen Sitran kehittämää Erätauko-menetelmää, joka tukee tasavertaista, rakentavaa ja turvallista keskustelua. 

Keskustelut pidettiin noin 10 hengen pienryhmissä. Oma keskustelu järjestettiin seitsemällä eri alueella. Lisäksi pidettiin kaksi keskustelua koko Espoon tulevaisuudesta.

Meidän Espoo 20X0 -raportti julkaistu

Meidän Espoo 20X0 -tapahtumien anti on nyt analysoitu. Teemailtojen chat-keskustelut ja työpajan visiot otettiin talteen, ja keskusteluilloissa kirjurit tekivät tarkat muistiot. Lue, mitä espoolaiset ajattelevat kotikaupungistaan, lähiympäristöstään ja niiden tulevaisuudesta. Tietoa käytetään esimerkiksi Espoon yleiskaavan 2060 valmistelussa.

Lue uutinen Meidän Espoo 20X0 -tuloksista

Tutustu Meidän Espoo 20X0 -koosteraporttiin(ulkoinen linkki)

Koko Espoo