Vamos Espoo

  • Nuorisotyö
29.6.2021 11.16Päivitetty: 10.11.2022 13.41
Tekijä: Vamos Espoo

Vamoksesta saat yksilöllistä apua muutoksen toteuttamiseen omassa elämässä silloin, kun ei tiedä tai ole varma mitä pitäisi tehdä. Vamos tarjoaa Ohjaamotalossa intensiivistä ja tavoitteellista ryhmä- ja yksilövalmennusta. Saat tueksesi oman valmentajan, jonka kanssa työskentelet kohti itse määrittelemiään tavoitteita. 

Ryhmävalmennus tarjoaa sinulle mahdollisuuden pohtia työllistymiseen, opiskeluun, arkeen ja hyvinvointiin liittyviä teemoja yhdessä muiden nuorten kanssa. Ryhmät kokoontuvat päiväsaikaan kahdesta neljään kertaa viikossa.  

  • RYTMI: tukee sinua, kun olet rakentamassa tarvittavaa pohjaa opintoihin tai työhön siirtymistä varten. Ryhmä on sinua varten, jos tarvitset tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen tai tulevaisuudensuunnitelmien selkiyttämiseen.
  • STARTTI: auttaa sinua, jos olet siirtymässä ​opiskelu- tai työelämään​. Ryhmä on sinua varten, jos tarvitset tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen,  itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen sekä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen.
  • LÄKSYRYHMÄ: on tarkoitettu sinulle, jos olet vieraskielinen nuori, ja jos tarvitsevat tukea ja yhteisöä itsenäisen työskentelyn tueksi.

Yksilövalmennuksessa pysähdytään yhdessä elämäntilanteesi äärelle kokonaisvaltaisesti. Valmennuksessa pyritään vahvistamaan ja löytämään vahvuuksiasi ja osaamistasi, joita tarvitset tulevaisuuden suunnitelmissa. 

Valmennukset on aina vapaaehtoista ja maksutonta, mutta onnistuakseen se vaatii sinulta halua pohtia omaa tulevaisuutta ja sitoutumista sovittuihin tapaamisiin ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Mukaan valmennukseen pääsee varaamalla ajan alkutapaamista varten esim. Starttipisteellä.

Vamos Espoon valmentaja on myös tavattavissa Starttipisteellä torstaisin. 

Lue lisää Vamos Espoon omilta nettisivuilta.(ulkoinen linkki)