Reka Csulak sai Business Espoolta apua yritystoiminnan käynnistämiseen

  • Yrittäjyys
16.9.2022 7.52Päivitetty: 16.9.2022 9.54
Yrittäjä Reka Csulak, Three Pod Studio
Yrittäjä Reka Csulak, Three Pod Studio.Kuva: Reka Csulak

Ensin (lyhyesti) kuka olet ja mitä teet?

Olen Reka Csulak ja Three Pod Studion perustajana(ulkoinen linkki) autan yrityksiä kääntämään brändiviestinsä kuvataiteen universaalille kielelle. Erikoisalani ovat kaupallinen ruoka- ja tuotekuvaus, muotoilu, reseptien kehittäminen ja koulutus luovuuden saralla.

Miten yritykselläsi menee tällä hetkellä? Minkä parissa työskentelet?

Yritykseni viettää ensimmäistä vuosipäiväänsä heinäkuussa 2022. Tällä hetkellä työskentelen projekteissa asiakkaideni kanssa sekä Suomen että maailman markkinoilla. Kulissien takana osallistun myös valokuvauskilpailuihin. Olen brittiläisen leipomolehden säännöllinen kirjoittaja ja kehitän jatkuvasti toimintaani, jotta voin tarjota asiakkailleni parhaan mahdollisen yhteistyökokemuksen.

Millaista apua Business Espoo on tarjonnut sinulle?

Kun olin valmis perustamaan yritykseni Suomeen, otin yhteyttä Business Espooseen, jotta saisin opastusta yritystoiminnan käynnistämiseen. Sain hyviä neuvoja ja suoraa apua yritykseni rekisteröintiin ja starttirahan hakuprosessiin. Osallistuin myös Startti Plus -neuvontaan, jonka avulla minulla oli mahdollisuus löytää tehokkaita markkinointistrategioita ja suuntia yritykseni tulevaisuuden kasvulle. Haluan henkilökohtaisesti kiittää Nikke Vainikkaa, Business Espoon yritysneuvojaa, hänen ajastaan ​​ja tuestaan ​​Three Pod Studion matkan alussa.

Tiivistä joku sinulle tärkeä oppi tai oivallus – mitä haluaisit sanoa alkavalle yrittäjälle?

Sen sijaan, että keksit kaiken itse, suosittelen hakemaan ensikäden ohjausta viranomaisilta ja auttavilta organisaatiolta, kuten Business Espoolta. Näin voit toimia tehokkaammin, säästää paljon aikaa ja välttää virheitä tai jopa sakkoja. Suomessa on loistava järjestelmä uusien yrittäjien tukemiseksi: koulutukset, verkostoitumismahdollisuudet, yritysneuvontapalvelut sekä taloudellinen tuki esimerkiksi starttirahan muodossa. Hyödynnä näitä kaikkia mahdollisuuksia ja muuttamalla ne tehokkaiksi liiketoimintakäytännöiksi, jotka tekevät asiakkaasi onnelliseksi ja vievät sinut lähemmäksi ammatillisia tavoitteitasi!

  • Yrittäjyys