Äänestä Espoo Cateringin PRO2026-ehdokkaat finaaliin!

On aika äänestää vuoden 2026 PRO-ehdokkaita. Meillä on tällä kertaa mukana kolme upeaa finalistia!

Esittelemme alla meidän tämän vuoden ehdokkaamme, mutta sitä ennen äänestysohjeisiin.

Toimi näin äänestääksesi ehdokasta:

  1. Täytä PRO-palkintojen ehdokaslomake(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan).
  2. Kirjoita ehdokkaan sarja, nimi ja työpaikka - löydät tiedot alla olevista esittelyistä. Yritys on tietysti Espoo Catering Oy.
  3. Lisää perustelut ehdokkuudelle, sekä omat tietosi ja valitse "Lähetä vastaukset".

Äänestäthän viimeistään 29.9.2025.

Tässä ovat Espoo Cateringin PRO2026-ehdokkaat:

Espoo Cateringin Pro-ehdokkaat Tytti Saari, Alla Fedorova ja Miia Nousiainen

Tytti Saari, tiimiesihenkilö

Pro-sarja: Ammattikeittiön päällikkö
Työpaikka: Espoonlahden aluekeittiö

Olen Tytti Saari ja edustan Espoo Catering Oy:tä PRO 2026 ammattikeittiön päällikkö -sarjassa. Urani aikana olen toiminut kokkina, dieettikokkina ja ruokapalveluesimiehenä, ja nykyisin vastaan Espoon aluekeittiön tuotannosta sekä viiden koulun ja yhdentoista päiväkodin keittiöhenkilöstöstä. Lähes 29 vuoden kokemuksella tunnen hyvin eri keittiöympäristöt. Parasta työssäni on nähdä tiimin innostuvan uudistuksista ja saavuttavan yhdessä tavoitteet asiakkaan ollessa keskiössä. Ammattitaidolla, sydämellä ja tiimillä tuloksiin!

Miksi Tytti Pro-finaaliin?

  • Tekee tinkimätöntä työtä ja on korvaamaton tuki Espoo Cateringille ja henkilöstölle.
  • Hoitaa usean kohteen tuotantokeittiötä ammattitaidolla ja pitää kokonaisuudet hallinnassa.
  • Suoriutuu useista tehtävistä yhtä aikaa tinkimättä laadusta.
  • On sitoutunut ja tuo arkeen ainutlaatuista energiaa ja intoa.
  • Kehittää itseään jatkuvasti ja tarttuu rohkeasti uuteen.
  • Luo tiimiin turvallisuutta, luottamusta ja positiivista virettä.
  • Toimii esimerkkinä muille ja innostaa ympärillään olevia.
  • Etsii ja toteuttaa aktiivisesti uusia, parempia toimintatapoja.

Alla Fedorova, ruokapalvelutyöntekijä

Pro-sarja: Ammattikeittiön työntekijä
Työpaikka: Viherlaakson koulun keittiö

Olen Alla Fedorova ja työskentelen ruokapalvelutyöntekijänä Viherlaakson keittiössä. Minulla on kunnia edustaa Espoo Cateringia PRO-gaalassa ammattikeittiön työntekijä -sarjassa. Valmistuin Omniasta vuonna 2020 tarjoilijaksi ja aloitin työt Espoo Cateringilla vuonna 2021. Viherlaakson keittiö valmistaa noin 1500 annosta päivässä ja palvelee niin päiväkoteja, lukiolaisia kuin yläkoululaisiakin. Viherlaakson keittiössä on loistava yhteishenki, ja nautin työstäni joka päivä. Meillä on mukavat asiakkaat!

Miksi Alla Pro-finaaliin?

  • Tunnollinen ja lojaali työntekijä, joka tekee aina parhaansa.
  • Iloinen, positiivinen ja aidosti välittävä tiimin jäsen.
  • Ajattelee muiden parasta ja tukee kollegoitaan.
  • Loistaa asiakaspalvelussa.
  • Hänen hyväntuulisuutensa tarttuu koko työyhteisöön.
  • Asiakkaat pitävät hänestä – ja hän asiakkaista.
  • Jakaa osaamistaan ja auttaa muita onnistumaan.
  • Valittu vuoden 2025 ammattilaiseksi Espoo Cateringissa.

Miia Nousiainen, kokki

Pro-sarja: Ammattikeittiön kokki
Työpaikka: Kilon Keittiö

Olen Miia Nousiainen ja minulla on kunnia edustaa Espoo Catering Oy:tä PRO 2026 ammattikeittiön kokki -sarjassa. Aloitin urani vuonna 2002 ja olen työskennellyt monipuolisesti eri keittiöissä, aina päiväkodeista seniorikeskuksiin. Nykyisin työskentelen Kilon tuotantokeittiössä perustuotannon tiimikokkina ja opiskelen esihenkilöopintoja. Siirtyminen Kiloon on ollut todellinen ammatillinen piristysruiske, ja arvostan suuresti työyhteisöni monimuotoisuutta ja ammattitaitoa. Uskon vahvasti, että ”oppia ikä kaikki” – uuden oppiminen on työelämän suola.

Miksi Miia Pro-finaaliin?

  • Motivoitunut kokki, jolla on laaja kokemus kaikista asiakassegmenteistä ja valmistusmenetelmistä.
  • Hallitsee työnsä erinomaisesti ja varmistaa aina korkean laadun.
  • Kantaa kokonaisvastuun tekemisestään ja toimii jämäkästi.
  • Kehittää itseään ja tuo aktiivisesti uusia ideoita työn kehittämiseksi.
  • On aktiivinen ja rohkaisee myös muita osallistumaan.
  • Pysyy rauhallisena ja ratkaisukeskeisenä tiukoissakin tilanteissa.
  • Suhtautuu työhön uteliaasti ja on valmis oppimaan uutta.
  • Opiskelee tällä hetkellä esihenkilöksi