Kuva: Vessi Hämäläinen

Kuntavierailut

Kuntavierailut kestävät 1,5 päivää ja koostuvat luennoista, työpajoista ja vapaamuotoisesta yhdessäolosta. Osallistujille maksetaan hotelliyöpyminen sekä osa aterioista vierailun ajalta. Osallistujan tulee sitoutua osallistumaan vierailun yhteisiin osuuksiin sekä mahdollisesti antamaan lyhyt haastattelu vierailusta raportoivalle Jyväskylän yliopiston opiskelijalle. 

Kuntavierailu Tampereelle 4.–5.10.2022: Joustavat ja innovatiiviset tilaratkaisut osana kunnan kulttuuritoimintaa

Kulttuuri- ja taidetoimintaan sopivien tilojen tarve on jatkuva. Tampereella tutustumme innovatiivisiin esimerkkeihin, joissa yhteistyöllä, joustavuudella ja kokeiluilla on erikokoisissa kunnissa ratkaistu tilaongelmaa. Kuinka edistää poikkihallinnollista yhteistyötä tila-asioissa? Millaiselle taidetoiminnalle väliaikaiset tilat sopivat? Puheenvuoroja pitävät mm. kehittämispäällikkö Jaakko Laurila Tampereen kaupungilta, taiteilija Meri-Maija Näykki, Porin kaupungin kulttuuriyksikön päällikkö Jyri Träskelin, Nokian kaupungin vapaa-aikajohtaja Asta Engström, Pudasjärven kaupungin hyvinvointipäällikkö Outi Nivaskoski ja kulttuurisuunnittelija Henna Hiltunen.

Haku Tampereen kuntavierailulle on päättynyt.

Aamukahvit

To 29.9. klo 8.30–9.15  Inarin kuntavierailun oppeja yhdenvertaisuudesta ja kulttuurisesta kestävyydestä

Järjestämme syyskuussa Yhteistuumin-kuntavierailun Inariin, jonka teemana on yhdenvertaisuus ja kulttuuriset oikeudet. Keskustelemme yhdessä vierailulle osallistuneiden kanssa vierailun opeista.

Osallistu aamukahveille(ulkoinen linkki)

To 27.10. klo 8.30–9.15  Tampereen kuntavierailun oppeja joustavista ja innovatiivisista tilaratkaisuista

Lokakuussa Yhteistuumin vierailee Tampereella, teemana joustavat ja innovatiiviset tilaratkaisut. Saamme seuraa vierailulle osallistuneista kuntien kulttuuriammattilaisista. Mitä kuntavierailulta opittiin ja mikä jäi askarruttamaan?

Osallistu aamukahveille(ulkoinen linkki)