Perinteinen lukuvuoden aloitustapahtuma Hösmärpluus järjestetään 1.9. klo 10

30.8.2023 6.39
Hösmarpluus.
Kuva: Elena Savina

Keski- ja Pohjois-Espoon alueen eskareiden ja ekaluokkalaisten perinteinen koulunaloitustapahtuma Hösmärpluus järjestetään Sunan koulun, Sunan koulun kuoron ja Helsingin poliisisoittokunnan voimin. Tapahtuma järjestetään jo 17. kerran.

Laulun ja leikin lisäksi Hösmärpluusissa kuullaan tärkeitä asioita ystävyydestä, liikenneturvallisuudesta ja muista koululaisuuteen liittyvistä asioista. Tilaisuus päätetään ekaluokkalaisten keltanokkien lakitukseen ja yhteiseen koulurauhanjulistukseen.

Toteutuksessa on perinteisesti tehty yhteistyötä myös Omnian audiopajan kanssa, joka vastaa konsertin äänentoistosta.

Hyvää alkanutta lukuvuotta – pidetään toisistamme oikein hyvää huolta!

Lisätietoja tapahtumasta:
Tiina Raula, Sunan koulu
tiina.raula@opetus.espoo.fi

  • Perusopetus
  • Kasvatus ja opetus