Sellosalin tuotantotiimiin uusia ammattilaisia elokuussa

9.6.2023 6.47Päivitetty: 9.6.2023 9.40
Liina Sipilän ja Teo Ottelinin kasvokuvat vierekkäin.

Sellosalin uudeksi tuotantosuunnittelijaksi on valittu Liina Sipilä ja kulttuurituottajaksi Teo Ottelin.

Tuotantosuunnittelijana elokuussa aloittava Liina Sipilä saa vastuulleen mm. lastentapahtumien kuratoinnin ja tuotannon, iltapäiväohjelmiston sekä esittävien taiteiden tuotantoa. Tuotantosuunnittelijan rooliin kuuluu myös Espoon kulttuuritalojen yhteistuotantojen tehtäviä yli tiimirajojen. Sellosali on Liinalle tuttu paikka, sillä hän on toiminut talossa aiemmin sijaistavana kulttuurituottajana. Tätä ennen Liina on työskennellyt mm. Taiteiden yön ja kaupunkitapahtumien tuottajana Helsingin juhlaviikoilla, festivaalikoordinaattorina DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalilla sekä tuottajana visuaalisen viestinnän järjestöllä Grafialla. Hän on koulutukseltaan musiikkitieteilijä ja filosofian maisteri.  

Teo Ottelin aloittaa elokuussa kulttuurituottajan tehtävässä. Sellosalissa hänen päävastuualueenaan ovat rytmimusiikkikeikat, joiden kuratoinnissa ja tuotannossa Teolla tulee olemaan vahva rooli. Teo on ansioitunut tapahtumatuotannon parissa muun muassa Fullsteam Agencyn, Kulttuuritehdas Korjaamon ja Allas Sea Poolin palveluksessa. Hän on kartuttanut usean vuoden kokemuksen tapahtumatuotannon ja konserttituotannon lisäksi myös festivaalikentiltä Tuska Festivalin Artistituottajana. Teo on koulutukseltaan kulttuurituottaja (amk). 

Toivotamme uudet työkaverit lämpimästi tervetulleiksi joukkoon!

  • Sellosali
Leppävaara