ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2023 YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN

11.5.2023 7.58

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2023 YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN 

Ilmoittautumisaika Espoonlahden lukiossa tehtäville ylioppilaskokeille päättyy valmistuneille opiskelijoille to 1.6.2023. Huomaa, että YTL:n sivuilla on eri päivä. Ylioppilaskirjoituksissamme ei ole tilaa muiden lukioiden opiskelijoille. Nykyiset lukion opiskelijat kevään ylioppilaat mukaan lukien ilmoittautuvat kirjoituksiin Wilmassa viimeistään 18.5. Kakkoset vahvistavat ilmoittautumisen ryhmänohjauksessa 22.5. Ne, joilla ei ole ryhmänohjausta, vahvistavat ilmoittautumisen allekirjoituksella kansliassa. 

Espoonlahden lukiosta ennen kevättä 2023 valmistuneet opiskelijat ilmoittautuvat lukion kansliaan sähköpostilla mia.taskinen@espoo.fi Ilmoita viestissäsi kirjoitettavat aineet, yhteystietosi (puhelinnumero, osoite) ja mahdolliset erityisjärjestelyt (pääsääntöisesti erityisjärjestelyt ovat voimassa 6 vuotta). Lukiosihteeri lähettää paluuviestinä ilmoittautumistiedot tarkistettavaksi. Ilmoittautuminen on tehty, kun kuittaa tiedot oikeaksi to 1.6.2023 mennessä. ks. tarkemmat ohjeet YO-kirjoitukset alasivulta – Rehtorin YO-kirjoitusinfo

Espoonlahti