Espoonlahden Espoo-infossa tapahtuu Digitaitoviikolla

5.5.2023 10.55Päivitetty: 5.5.2023 12.34

Espoonlahden Espoo-infossa vietetään 8.-12.5.2023 Digitaitoviikkoa. Tervetuloa katsomaan luentoja ja osallistumaan keskusteluihin. Digi- ja väestötietoviraston vuosittain järjestämän valtakunnallisen teemaviikon aiheena on tänä vuonna Digirohkeus.

Tervetuloa katsomaan luentoja ja osallistumaan keskusteluihin. 

Lisäksi saat meiltä ilmaista digitukea sekä neuvontaa Espoon kaupungin ja yhteistyökumppanien asioissa. Astu rohkeasti sisään opettelemaan vaikkapa reittioppaan käyttöä tai HSL-kortin lataamista netissä. Palveluneuvojamme ovat täällä sinua varten!

Digi- ja väestötietoviraston verkkolähetyksiä voi seurata myös kotikoneelta, ilmoittautuminen osoitteessa dvv.fi/digitaitoviikko(ulkoinen linkki).

Vantaa-infon etäopetusta voi seurata kotoa käsin: Linkki etäinfoon: Älylaitteiden helppokäyttötoiminnot(ulkoinen linkki).

  • Asiointi
  • Tukea arkeen
Espoonlahti