Uimahallien kaikki saunat otetaan taas käyttöön

13.4.2023 5.23Päivitetty: 29.6.2023 10.09
Valokuva. Kuvassa näkyy pyöreä uima-allas, jonka reunat ovat pieniä värikkäitä laattoja.
Kuva: Jussi Helimäki

Voimakkaiden energiansäästötoimien jälkeen kaikki saunat ovat taas käytössä Leppävaaran, Espoonlahden ja Keski-Espoon uimahalleissa. Matinkylän uimahallissa naisten puolen molemmat saunat ovat jo käytössä. Miesten toinen sauna otetaan käyttöön heti, kun sen remontti valmistuu. 

Olarin uimahalli on vielä toistaiseksi suljettu remontin takia. Pesu- ja löylytilojen korjaus- ja pinnoitustyöt jatkuvat kevään aikana ja ne pyritään saamaan valmiiksi ennen kesää. Uimahallin avaamisesta tiedotetaan erikseen. Olarin uimahallin kuntosalitilat ovat normaalisti avoinna kuntalaisille. Remontista vastaa Tilapalvelut-liikelaitos.

  • uimahallit
Espoon keskusEspoonlahtiLeppävaaraMatinkylä