Sellosali on Seuren vuoden paras työkohde jo toistamiseen

20.4.2023 8.15

Henkilöstöpalveluyhtiö Seuren kaikille työntekijöille suunnatussa kyselyssä Sellosali nousi jälleen parhaaksi työkohteeksi palvelualojen kategoriassa.

Sellosali on jo toista vuotta peräjälkeen äänestetty palvelualojen parhaaksi työpaikaksi henkilöstöpalveluyhtiö Seuren kyselyssä. Loppuvuodesta 2022 kaikille Seuren työntekijöille suunnatussa kyselyssä Sellosali nousi jälleen parhaaksi työkohteeksi palvelualojen kategoriassa. Sellosalissa on Seuren kautta työskenteleviä ammattilaisia aulapalvelussa, lipunmyynnissä, naulakonhoitajina ja vahtimestareina. Sellosalia äänestäneet seurelaiset olivat kertoneet Sellosalin olevan ”ihana työyhteisö, joka koostuu erilaisista, eri ikäisistä työtään sydämellä tekevistä ihmisistä”. 

Lue lisää Seuren sivuilta: Vuoden 2022 parhaat työkohteet on valittu - Seure(ulkoinen linkki)  

Lue lisää viime vuoden parhaan työkohteen nimityksestä: https://www.espoo.fi/fi/uutiset/2022/01/sellosali-nousi-palkinnoille-seure-henkilostoyhtion-kyselyssa(ulkoinen linkki)

  • Sellosali
Leppävaara