April Jazz valtaa kulttuurikeskuksen vappuviikolla

19.4.2023 11.51
April Jazz Festivaalin mainos.

Vuodesta 1987 Espoossa järjestetty April Jazz(ulkoinen linkki) valtaa Espoon kulttuurikeskuksen jälleen 25.–29. huhtikuuta. Festivaalin pääkonserteissa Tapiolasalissa esiintyvät fuusiorumpali Billy Cobham(ulkoinen linkki), laulaja Lizz Wright(ulkoinen linkki), maailman johtaviin vaskiyhtyeisiin lukeutuva itävaltalainen Mnozil Brass(ulkoinen linkki), fadon nouseva maailmantähti Sara Correia(ulkoinen linkki) sekä kaksi uutta konserttoa kantaesittävä Tapiola Sinfonietta(ulkoinen linkki).

Louhisalin klubitunnelmaisissa konserteissa nähdään mm. Dawda Jobarteh / Stefan Pasborg Duo sekä Antti Lötjönen Quintet East(ulkoinen linkki)Steve Coleman and Five Elements ja Verneri Pohjola(ulkoinen linkki) sekä paljon muuta.

Katso koko ohjelma April Jazzin verkkosivuilta.(ulkoinen linkki)

  • Espoon kulttuurikeskus
Tapiola