Pyöräalan yrittäjä – tervetuloa Kaikki pyörät pyörimään -yritystilaisuuteen!

21.3.2023 14.55Päivitetty: 13.4.2023 14.45
Polkupyöriä pyörätelineessä.
Kuva: Taru Turpeinen

Espoon kaupungilla on alkanut aikuisten pyöräilykoulutuksiin, pyöränhuoltotaitojen edistämiseen ja pyörähuoltoyrittäjyyden tukemiseen keskittyvä hanke Kaikki pyörät pyörimään. Hanke toteutetaan yhteistyössä pyöräilyalan järjestöjen ja pyörähuoltoyritysten kanssa. Hankkeen rahoitus on saatu Sustainable Cities Climate Impact -haastekilpailun kautta ja toteutuksen rahoittaa FedEx. Hankkeen tavoitteena on pidentää polkupyörien käyttöikää kiertotalouden hengessä. Haluamme tukea pyöräilyalan yrityksiä, jotka tarjoavat pyörien huolto- ja korjauspalveluja. Tukeminen tapahtuu hankkeessa palveluostoilla, jotka kilpailutetaan. Järjestämme pyöräalan yrittäjille infotilaisuuden hankkeesta.

Kaikki pyörät pyörimään -yritystilaisuus

Aika: tiistaina 28.3. klo 10:00-11:30

Paikka: A Grid, Otakaari 5, Otaniemi, Espoo.

Tilaisuuden alustava ohjelma:
• Hankkeen sisällön esittely, Minna Salaspuro ja Veli-Pekka Korhonen, Espoon kaupunki
• Esittely tulevasta palveluhankintojen kilpailutuksesta pyöriä korjaaville ja huoltaville yrityksille. Palveluhankintojen tavoitteena on edistää pyöränhuoltoalaa ja pidentää polkupyörien käyttöikää Espoossa, Mari Päätalo ja Veli-Pekka Korhonen, Espoon kaupunki
• Business Espoon palvelut, Riku Heino, Business Espoo
• Keskustelu- ja ideointiosuus

Lämpimästi tervetuloa tilaisuuteen!

Mahdollisuus myös etäosallistumiseen. Lisätietoa ja ilmoittautumiset mielellään to 23.3. mennessä: Erityisasiantuntija Veli-Pekka-Korhonen, veli-pekka.korhonen@espoo.fi. Kerrothan samalla mahdollisista ruokarajoitteista. Tapahtuma on suomenkielinen.

Espoon kaupungin kaikki pyörät pyörimään -hankkeen Pyöränhuoltotoiminnan kehittämisen palveluostot -kilpailutus

Pyöränhuoltotoiminnan kehittämisen palveluostojen tarkoituksena on tehdä pyöränhuoltoalaa ja -palveluja tunnetuksi sekä tukea yritysten toimintamahdollisuuksia Espoossa. Toivomme tarjouksia, jotka toteuttavat yllä lueteltuja tavoitteita. Palveluosto voi sisältää esimerkiksi seuraavanlaisia asioita:
. Pyöränhuoltokoulutus tai -työpaja
. Pyöränhuoltokampanja työpaikalla tai tapahtumassa
. Palvelu, joka kannustaa pyöräilykoulutukseen osallistunutta jatkamaan pyöräilyä kurssin jälkeen, esimerkiksi pyöränhuollon palveluseteli
. Palvelu, jonka avulla korjataan käytöstä poistuneita polkupyöriä jatkokäyttöön

Tarjouspyynnön nimi:
455308 / Pyöränhuoltotoiminnan kehittämisen palveluostot

Tarjouksen pyytäjä:
Espoon kaupunki

Tarjouspyyntö lähetetty
12.4.2023 13:08

Tarjouspyynnön tietoihin voit tutustua ja jättää tarjouksen osoitteessa:
https://tarjouspalvelu.fi/espoo/?tpg=f2584aeb-01ea-474e-8e18-79e9b36a45f4(ulkoinen linkki)

  • Ilmasto
  • Kestävä kehitys
  • Innovaatiotyö
  • Yrittäjyys
  • Työllisyys