Tekojääkausi päättyy 28.2. – viidessä paikassa tekojäät auki pidempään

16.2.2023 6.22Päivitetty: 16.2.2023 6.56
Neljä lasta pelaa jääkiekkoa tekojäällä.
Kuva: Taru Turpeinen

Puolarmaarin, Otaniemen urheilupuiston, Säteriniityn, Laaksolahden urheilupuiston ja Juvanpuiston tekojääkenttien aukiloloa jatketaan 5.3. asti. Kaikilla muilla tekojääkentillä kauden viimeinen päivä on 28.2. Tämän jälkeen jäitä ei enää jäähdytetä tai huolleta.

Jos sääolojen puolesta on mahdollista, edellä mainittujen tekojääkenttien kautta voidaan jatkaa 12.3. asti. Tästä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

Luistelukenttien ja tekojääkenttien ajankohtaisen kunnon voi tarkistaa osoitteesta ulkoliikunta.fi. Sivustolla on tiedot kenttien sijainnista, kenttien pukutiloista, huoltoajankohdista ja tekojäiden osalta myös aukioloajoista.

Koko Espoo