Eteerinen Anna Kaneelina huipentaa Viro-viikot Sellosalissa 11. maaliskuuta

9.2.2023 12.41Päivitetty: 3.3.2023 15.32
Anna Kaneelina
Kuva: Riina Varol

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvan, kotimaassaan Virossa palkintopotin keränneen Anna Kaneelinan konsertissa lavakarisma kohtaa lumoavat bändiharmoniat.

Espoon kaupunginteatterin Viro-viikot ovat jo perinne, ja tänä vuonna luvassa on eturivin teatterivierailujen lisäksi myös musiikkia, kun teatteri ja Sellosali tekevät yhteistyötä.

Sellosaliin saapuva Viron indiemusiikkikentän nouseva nimi Anna Kaneelina hurmaa eteerisellä lavakarismallaan. Omaperäisen artistin musiikissa soi hänen sisäinen maailmansa ja sen monet tunteet: kuulijaa kuljetetaan elämän kauneudesta tuskaan, realismista unenomaisiin paikkoihin. Lavalla Annan vahvaan läsnäoloon ja liikkumiseen yhdistyvät bändiharmoniat luovat samaan aikaan hauraan ja voimakkaan musiikillisen maailman. 

Anna Kaneelinan debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2019, ja vuonna 2020 Estonian Music Awards -gaalassa hän sai yhteensä huimat neljä palkintoa: Vuoden albumi-, Vuoden naisartisti-, Vuoden alternative/indiealbumi- ja Vuoden esikoisalbumi -palkinnot. Sellosalin konsertissa kuullaan keväällä 2023 julkaistavaa upouutta musiikkia. 

Mukanaan Kaneelina tuo huippumuusikoista koostuvan kokoonpanonsa. Lavalla Anna Kaneelina (laulu, omnichord), Erki Pärnoja (laulu, kitarat), Joel Remmel (syntetisaattorit), Peedu Kass (basso) ja Ahto Abner (rummut). 

Konsertti järjestään yhteistyössä Viron suurlähetystön ja Espoon Kaupunginteatterin kanssa. 

La 11.3.2023 klo 19 Sellosali 
Anna Kaneelina (EE)

Kesto 1 h  

Liput 25/20 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

  • Sellosali
Leppävaara