Uusi Kahvila Ilo tarjoaa herkkuja, ruokaa ja maksutonta kulttuuria maanantaisin 6.2. alkaen

17.1.2023 10.52Päivitetty: 17.1.2023 12.15
Suklaakakkupaloja ja vaahtokarkkeja
Kuva: Marie Hakulin

Lasten kulttuurikeskus Auroran kauniissa Meijerissä toimii joka maanantai helmi-maaliskuun ajan uusi Kahvila Ilo, josta saa käsitehtyjä kahvilatuotteita sekä ruokaa niin lounaalle kuin ilta-aikaankin. Maksuton kulttuuritarjonta kutsuu iloisiin kohtaamisiin vuoroviikoin klo 17 ja klo 15.

Compagnie Mat valmistaa Kahvila Iloon ranskalais-pohjoismaisen keittiön ihastuttavia käsintehtyjä kahvilatuotteita sekä herkullista keitto-, quiche- ja salaattiruokaa. Kahvila on avoinna helmi-maaliskuussa joka maanantai klo 11-18.

Kulttuuritarjontaa joka toinen maanantai klo 17: 

Tule suoraan päivän puuhista - töistä, päiväkodista, harrastuksista - syömään ja nauttimaan kulttuuripitoisesta yhdessäolosta! Lapset viihtyvät niin puuhanurkan kuin ohjelmankin parissa, johon ei tarvitse koko ajan aktiivisesti osallistua ja aikuisille riittää kiinnostavaa seurattavaa.

Maria Kalaniemi ja ystävät avaa kahvilan 6.2. hurmaavalla kansanmusiikki-ilottelulla. Iltojen ohjelmassa tulee olemaan myös runokaraokea, yhteislaulua ja tietovisaa - kaikki aikuisia ja lapsia huomioivalla tavalla!

Kulttuuritarjontaa joka toinen maanantai klo 15:

Iltapäivähetket avaa 13.2. Metsärunoja taaperoille, osallistava matkalaukkurunoesitys, jossa saa kuulla ja koskea kaikkea jännää. ”Kutimet kuutamolla” kutsuu niin lankojen, koukkujen ja kutimien kanssa tutut kuin ensikertalaisetkin tuomaan oman työn tai tarttumaan annettuihin välineisiin ja luomaan jotain tarpeellista tai hupsua. Vauvasta vaariin -leikkiloruhetkeen voi tulla lapsen kanssa tai ilman kokemaan yhdessä hauskaa ja jännittävää ääneen sanailun maailmaa. 

Lisäksi Espoon kirjastoauto vierailee Auroran pihalla aina kuun kolmas maanantai eli 20.2. ja 20.3. klo 13-15.

Lue lisää Kahvila Ilosta

  • Lasten kulttuurikeskus Aurora
  • Ateriapalvelut
Espoon keskusKalajärviLeppävaara