Salin täydeltä elävän esityksen lumoa Sellosalin 20-vuotisjuhlavuoden kevätkaudessa

13.1.2023 11.57
Kuva Sellosalista 20-v.logolla
Kuva: Meri Jaakola

Sellosali tarjoaa monipuolista elävää kulttuuria jokaiseen makuun. Kevätkauden 2023 ohjelmistossa on poptaivaan nousevia tähtiä, monia ikisuosikkeja sekä pitkän linjan jazz- ja maailmanmusiikkinimiä. Tarjontaa täydentävät lapsiperheiden suosikkihahmot sekä iltapäivätapahtumien maksuttomat elokuvat ja konsertit.

Sellosali avattiin Espoon Leppävaarassa syksyllä 2003, joten vuonna 2023 juhlistetaan tasavuosikymmeniä. Vuoden mittaan koetaan juhlahetkiä korkeatasoisen kotimaisen ja kansainvälisen musiikin, esittävien taiteiden ja viihteen parissa. Kotimaisista kiintotähdistä kevätkaudella nähdään muun muassa Knipi(ulkoinen linkki), Ismo Alanko(ulkoinen linkki), Saimaa(ulkoinen linkki), Michael Monroe(ulkoinen linkki) ja Diandra(ulkoinen linkki). Huippusuositussa Laulun takaa -illassa kurkistamme Timo Kotipellon musiikin taustoihin. Uuden polven musiikkia kuullaan muun muassa Ege Zululta(ulkoinen linkki), Knife Girliltä, Pambikalliolta(ulkoinen linkki) ja costeelta(ulkoinen linkki). Kansainvälisistä nimistä Sellosaliin saapuu pitkän odotuksen jälkeen ruotsalainen eturivin laulaja-lauluntekijä Sophie Zelmani(ulkoinen linkki)

Jazz ja maailmanmusiikki ovat keväällä jälleen vahvasti esillä. Jazzvelho Valtteri Laurell Nonet(ulkoinen linkki) on vastikään julkaissut uutta musiikkia, ja konsertin solistivieras on legendaarinen Antti Sarpila. Pitkän uran tehnyt säveltäjä-pianisti Iro Haarla(ulkoinen linkki) tuo kansainvälisenä naistenpäivänä lavalle uusia balladeja jazzkvintetille. JuuriJuhla-kansanmusiikkifestivaalin huipentaa maailmankuulu unkarilainen yhtye Muzsikás,(ulkoinen linkki) joka juhlistaa viiden vuosikymmenen pituista uraansa.  

Juhlavuoden kunniaksi ohjelmistossa on myös häivähdys retroa ja menneiden vuosikymmenten nostalgiaa. Comebackin tehnyt 2000-luvun alun suosikkiduo Disco(ulkoinen linkki) nähdään maaliskuussa. Toukokuussa luvassa on Meiju Suvaksen sekä Mikko Alatalon(ulkoinen linkki) ainutlaatuinen ilta – näiden Suomi-iskelmän suuruuksien yhteinen ilta on taatusti uniikki elämys!  

Sellosalissa päästään jälleen nauttimaan myös näyttämön lumosta. Iki-ihana Seela Sella nähdään ”Kauan kukkineet omenapuut(ulkoinen linkki)” -illassa. Flamencotaiteilija Katja Lundén tuo yhdessä muusikko Stina Koistisen kanssa lavalle teoksensa ”Ihoni on pehmeä(ulkoinen linkki)”. Tanssien tähtiin -showssa nähdään puolestaan tv:stä tuttuja valovoimaisia tanssijoita, ja takuuvarmojen naurujen ystäville luvassa on Niko Kivelän(ulkoinen linkki) stand up -komiikkaa.  

Lapsia ja perheitä ei tänäkään keväänä ole unohdettu. Luvassa on ikisuosikkeja Tatusta ja Patusta(ulkoinen linkki) Satu Sopaseen, talvilomaleffoja, askartelutyöpajoja ja paljon muuta. Senioriystävälliset iltapäiväkonsertit ja lämpiötanssit tarjoavat maksutonta ja korkeatasoista virkistystä kulttuurin parissa. Iltapäiviin sijoittuvissa matineakonserteissa pääsee upeiden elämysten ääreen kohtuuhinnalla.

Sellosalin koko monipuolinen ohjelmisto osoitteessa: www.sellosali.fi(ulkoinen linkki)

Salin täydeltä yhteisiä elämyksiä Sellosalissa jo 20 vuotta! Tervetuloa!

 

  • Sellosali
Leppävaara