Ruoantuotantoa kaupungeissa ilman peltoja

29.1.2023 12.54Päivitetty: 13.3.2023 15.35
Kaksi henkilöä leikkaamassa basilikaa vertikaaliviljelykaapista.
Kuva: Arctic Farming Oy

Vertikaaliviljely mahdollistaa urbaanin ruoantuotannon lähellä kuluttajia. Mutta mitä vertikaaliviljely oikeastaan on, ja millaisia etuja siitä voi saada liiketoimintaan? Katso ja kuuntele uusin BE-studio.

BE-studiossa asiantuntijavieraat toimitusjohtaja/omistaja Robert Jordas Robbes Lilla Trädgårdista ja toimitusjohtaja/perustaja Oliver Rotko Arctic Farming Oy:sta ottavat kantaa muun muassa vertikaaliviljelyn etuihin liitettyihin faktaväittämiin. Studion juontajana yrityspalvelupäällikkö Riku Heino Espoon kaupungilta. 

Videon sisältö: 

🎧 Katso ja kuuntele BE-studiosta mitä moderni ruoantuotanto on. Video sisältää myös englanninkielisen tekstityksen.Tekijä: Business Espoo

Business Espoo on seitsemän toimijan muodostama palveluverkosto Espoon ja sen lähikuntien yrityksille ja yrittäjille. Tavoitteena on saada lisää työpaikkoja ja elinvoimaa Espooseen tuottamalla asiakaskeskeisiä, laadukkaita ja kustannusvaikuttavia yritys- ja yrittäjäpalveluita. Business Espoo -verkostoon kuuluvat Espoon kaupunki, Enter Espoo, Espoon Yrittäjät, Helsingin seudun kauppakamari, Omnia, Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelut ja YritysEspoo. Lisätietoja palveluistamme: BusinessEspoo.com 

  • Yrittäjyys
  • Kestävä kehitys