Haluatko palkata yritykseesi osaajia Keski-Euroopasta?

23.1.2023 8.14Päivitetty: 26.1.2023 8.05
Kaksi Finland Works -etiketillä varustettua vesipulloa messupöydällä. Taustalla ihmisiä.

Emigration Expo -rekrytointimessut Hollannin Houtenissa 1.-2.4.2023 on loistava tilaisuus löytää yritykseesi uusi työntekijä.

Kutsumme työnantajat mukaan Euroopan suurimmille rekrytointimessuille Hollannin Houteniin. Suomi on tapahtumassa mukana näyttävällä FinlandWorks -osastolla, jossa esitetään osallistuvien kaupunkien avoimia työpaikkoja ja asumista sekä houkutellaan osaajia Suomeen. Paikalle odotetaan yli 10 000 kävijää eri ammattialoilta ja eri maista kuten Hollannista, Saksasta ja Belgiasta.

Osallistuminen on helppoa

Kerro meille avoimesta paikasta yrityksessäsi. Markkinoimme puolestasi maksutta organisaatiosi avoimia paikkoja messuilla ja ennen tapahtumaa esimerkiksi Emigration Expon verkkosivuilla: Home - Emigratiebeurs(ulkoinen linkki). Neuvomme työnhakijoita Suomen työelämään liittyvissä kysymyksissä sekä kerromme elämisestä ja asumisesta Suomessa.

Rekrytoinnin onnistuessa yhteistyöverkostostamme löytyy osaamista opastaa uutta työntekijää perheineen sujuvaan paikkakunnalle muuttoon ja asettautumiseen. Muistathan, että EU-kansalainen voi aloittaa työn heti ilman erillisiä lupaprosesseja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköpostitse Business Espoon kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijoilta Marinalta ja Saijalta:

Marina Finckenberg: marina.finckenberg@te-toimisto.fi
Saija Repo: saija.repo@te-toimisto.fi

  • Yrittäjyys