Uusimmassa BE-studiossa keskustellaan julkisista hankinnoista

1.12.2022 9.05
Ihmisiä kokoustamassa lasiseinän takana olevassa neuvottelutilassa.
Kuva: Aleksi Friman

Yrittäjä! Pohditko miten julkisiin hankintoihin voi osallistua ja miten tarjouskilpailuissa voi menestyä? Kuuntele uusin BE-studio, jossa keskustellaan julkisten hankintojen suurimmista sudenkuopista ja onnistumismahdollisuuksista.

Mitä yritysten tulee huomioida osallistuessaan julkisten hankintojen tarjouskilpailuihin? BE-studiossa pureudutaan muun muassa kilpailutusten vertailuperusteisiin; hinnan ja laadun suhteeseen sekä tarjoajilta vaadittaviin soveltuvuusvaatimuksiin ja hankinnan kohteen kriteereihin.

Asiantuntijavieraana Espoon kaupungin hankintakeskuksen erityisasiantuntija Elina Railamaa ja Pääkaupunkiseudun Yrittäjien hankinta-asiamies Pentti Komssi. Studion hostina toimii yrityspalvelupäällikkö Riku Heino Espoon kaupungilta.

Videon sisältö:

  • Yrittäjyys