Tervetuloa kuuntelemaan tuoreita varhaiskasvatuksen asiakaskyselyn tuloksia!

20.12.2022 12.57
Lapsia luontoretkellä varhaiskasvatuksen työntekijän kanssa.

Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa ja Vantaalla toteutettiin loka-marraskuun vaihteessa yhteinen asiakaskysely kunnallisessa ja yksityisessä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa olevien lasten huoltajille. Nyt tuloksia tästä kyselystä on saatavilla tuoreeltaan!

Tulokset julkistetaan 19.1.2023 klo 9–10.30 järjestettävässä tilaisuudessa. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan tuloksista ja seuraamaan tilaisuuden striimiä!

Tule kuulemaan, miltä näyttää varhaiskasvatus asiakkaiden silmin! Ovatko perheet ja huoltajat tyytyväisiä saamaansa palveluun? Mitkä ovat varhaiskasvatuksen tärkeimmät kehittämiskohteet asiakkaiden näkökulmasta? Mitä perheet toivovat varhaiskasvatukselta? Tilaisuudessa tuloksia esittelee kuntien tilaaman tutkimuksen tutkimuskumppani Innolink Oy. Tämän jälkeen päätuloksista keskustellaan paneelissa, jossa puheenvuoron saavat varhaiskasvatuksen ammattilaiset ja varhaiskasvatuksessa olevan lapsen huoltaja.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 18.1.2023 mennessä, niin saat sähköpostiisi linkin striimilähetyksen seuraamiseen! Ilmoittautumaan pääset tästä.(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)

Tilaisuuden striimistä tehdään myöhemmin tallenne, joten sen voi katsoa myös jälkikäteen. Ilmoittaudu mukaan kuitenkin joka tapauksessa, jotta saat linkin sähköpostiisi! Tervetuloa!

Ohjelma

  • Tervetuloa
    Virpi Mattila, suomenkielisen varhaiskasvatuksen johtaja, Espoo
  • Lasten videoterveiset
  • Varhaiskasvatus asiakkaiden silmin, asiakaskyselyn päätulokset
    Innolink Oy
  • Paneelikeskustelu kyselyn tuloksista nousevista teemoista
    Paneelikeskustelijoina varhaiskasvatusjohtaja Miia Kemppi Helsingistä, varhaiskasvatusyksiköiden johtajia, varhaiskasvatuksen opettajia ja huoltaja.
  • Yhteenveto ja päätössanat
    Mikko Mäkelä, varhaiskasvatuksen johtaja, Vantaa
  • Varhaiskasvatus
  • Esiopetus