Espoon kulttuurikeskuksen kevään 2023 ohjelmisto on julkistettu!

21.12.2022 13.25
Espoon kulttuurikeskuksen kevään 2023 esite.

Espoon kulttuurikeskuksen kevään ohjelmisto tarjoaa jälleen monipuolisen kattauksen tapahtumia, kun salit täyttyvät upeista konserteista, teatteri- ja komediaesityksistä sekä lastenkulttuurista. Ohjelmistossa on niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin artistien konsertteja ja esityksiä, erikoistapahtumia, näyttelyitä sekä maksutonta ohjelmaa.

Espoon kulttuurikeskuksen kevään 2023 ohjelmisto on julkistettu!

Espoon kulttuurikeskuksen kevään ohjelmisto tarjoaa jälleen monipuolisen kattauksen tapahtumia, kun salit täyttyvät upeista konserteista, teatteri- ja komediaesityksistä sekä lastenkulttuurista. Ohjelmistossa on niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin artistien konsertteja ja esityksiä, erikoistapahtumia, näyttelyitä sekä maksutonta ohjelmaa.

Tapiolasalin lavalle nousevat mm. kotimaiset tähtiartistit Erin, Tommi Läntinen, Pete Parkkonen, Vesterinen Yhtyeineen, Tuure Kilpeläinen ja BEHM. Louhisalin klubikonserteissa nähdään Scandinavian Music Group Trio, Sami Yaffa, Maustetytöt, Tuomo & Markus sekä Jonna Tervomaa. Kansainvälisiä nimiä edustavat mm. Emiliano D’Auria Quartet, Frank Gambale All-Star Band sekä Simon Phillips yhtyeineen.

April Jazz -festivaali valtaa kulttuurikeskuksen huhtikuun viimeisellä viikolla ja tuo taloon monia kansainvälisiä tähtiä, kuten Billy Cobham ja Sara Correia.

Lapsille ja perheille on luvassa huikeita konsertteja suosikkiyhtyeiltä, kuten Hevisaurus, Pikku Papun Orkesteri ja Megasakki. Ohjelmistossa on lisäksi tuttuun tapaan myös maksutonta ohjelmaa koko perheelle, kun supersuositut Jazz For Kids -konsertit jatkuvat ja talvilomaviikolla katsotaan talvilomaleffoja.

Kevään muissa tapahtumissa mm. luistellaan diskomusiikin tahtiin Ystäväluistelussa sekä tanssitaan keskiviikkoisin iltapäivädiscoissa ja -tansseissa. 

Näyttelytila AHJOssa on esillä kuvataidetta, keramiikkaa, valokuvataidetta sekä Aalto Design Factoryn Kestävyyden muotoilu -näyttely.

Lataa Espoon kulttuurikeskuksen kevään 2023 esite alta.

  • Espoon kulttuurikeskus
Tapiola