Markkinoimassa uutta lukiota

29.11.2022 12.57Päivitetty: 29.11.2022 13.34
tutorit seisovat messuille
Kia, Lotta ja Aada kertovat Matinkylän lukiosta Kirkkonummen messuillaKuva: Marjut Lindqvist

Kirkkonummen koulutusmessut Masalassa

Lukiomme kutsuttiin mukaan Kirkkonummen toisen asteen koulutusmessuille. Se olikin tärkeä mahdollisuus päästä markkinoimaan uutta lukiota. Saimme uunituoreet julisteet ja T-paidat mukaamme messuille.  Tilaisuuteen osallistuivat tutorimme Lotta, Kia ja Aada. He jututtivat messuvieraita, jotka koostuivat pääasiassa kirkkonummelaisista yhdeksäsluokkalaisista ja heidän vanhemmistaan. Tutorit pelauttivat myös Kahoottia, jossa leikkimielisesti pääsi testaamaan tietojaan Matinkylän lukiosta. Palkinnoksi jakelimme karkkia ja suklaata. Kuvataideopettajamme Heljä Renfors vastaili nuorille ja heidän vanhemmilleen kysymyksiin kuvataidelinjan opinnosta ja hakemisesta. Uusi metroyhteys Kivenlahdesta Matinkylään kiinnosti monia kirkkonummelaisia nuoria. Matinkylän lukio aloittaa toimintansa Kaitaan lukion koulurakennuksessa 1.8.2023. Lukio siirtyy Matinkylään Ison Omenan läheisyyteen alkuvuodesta 2024. Kevään 2023 yhteishaussa Matinkylän lukioon hakevat ysiluokkalaiset hakevat Opintopolussa Kaitaan lukioon.

Kuvataideopettaja Heljä Renfors sekä Rehtori Harri Henttonen markkinoimassa Matinkylän lukiotaKuva: Marjut Lindqvist
  • Matinkylän lukio
Matinkylä