Asukastilaisuus Laurinlahden koulun väistötiloihin siirtymisestä 1.11.2022

17.10.2022 6.17
Laurinlahden koulun koulurakennus.
Kuva: Taru Turpeinen

Laurinlahden koulun koulurakennus vaatii peruskorjauksen ja laajennuksen. Koulun tilat eivät ole käytettävissä korjaustöiden aikana, joten opetus tulee järjestää väliaikaisissa opetuksen järjestämiseen soveltuvissa tiloissa. 

 Laurinlahden koulun väistötiloiksi on suunniteltu Espoonlahden uimahallin läheisyydessä sijaitsevaa koulukiinteistöä osoitteessa Rehtorintie 11. Tilat sijaitsevat kävelymatkan päässä Laurinlahden koululta. 

Väistöön siirtymisestä järjestetään asukastilaisuus tiistaina 1.11. klo 18–19 Laurinlahden koulun ruokalan tiloissa osoitteessa Merisaapas 2–4. Sisäänkäynti tapahtuu koulun pääoven (C-ovi) kautta.   

Tilaisuudessa Espoonlahden perusopetuksen aluepäällikkö ja Laurinlahden koulun rehtori kertovat väistötiloja koskevista suunnitelmista. Tilaisuus on suunnattu Laurinlahden koulun oppilaiden huoltajille. Myös koulun henkilökunnan jäsenet ja muut asiasta kiinnostuneet kuntalaiset ovat tervetulleita.   

Laurinlahden koulun on tarkoitus aloittaa syyslukukausi 2023 väistötiloissa.  

Tervetuloa asukastilaisuuteen! 

  • Perusopetus
Espoonlahti