Lukiolaiset retkeilivät Hanikan luontopolulla

8.9.2022 7.34

Kaitaan lukiossa vietettiin viime torstaina mukavaa ja aurinkoista Itämeri-päivää. Päivän aikana lukiolaiset retkeilivät Hanikan luontopolulla, ja ohjelmassa oli suunnistusta Seppo-pelin avulla, grillausta sekä yhteistä aikaa. Rasteilla opiskelijat pääsivät muun muassa tunnistamaan espoolaisia rantamaisemia ja kirjoittamaan Itämeriaiheisen twiitin.

Luontopäivä on Kaitaan lukion jokavuotinen perinne, ja opiskelijat olivat tänäkin vuonna tyytyväisiä koulun järjestämään päivään. Erityisen hyödyllinen päivä oli ensimmäisen vuoden opiskelijoille, sillä päivä kohotti yhteishenkeä. Yhteinen grillihetki oli oikein maukas ja mukava tauko suunnistusrastien välissä.

Hanikan metsäreitti oli jatkaville opiskelijoille tuttu edelliseltä syksyltä, mutta lukion ensimmäisen vuoden opiskelijoille se oli hyvin hauska uusi kokemus ja monet heistä olivat sitä mieltä, että olisi mahtavaa, jos samankaltaisia tapahtumia olisi useamminkin. 

Teksti: Amelie Ahokas ja Olivia Pohjola

 

Luontopäivän rastillaKuva: Kaitaan lukio
  • Kaitaan lukio
Espoonlahti