Koulukuljetuksia sekä vammaisten ja vanhusten ryhmäkuljetuksia valvoo jatkossa liikennetarkastaja

22.9.2022 12.43

Espoo seuraa jatkuvasti koulukuljetuksia, varhaiskasvatuksen kuljetuksia, vammaisten sekä vanhusten kuljetuksia. Nyt valvontaa tehostetaan ulkopuolisen liikennetarkastajan avulla. Valvonnassa kiinnitetään huomiota erityisesti laatuun ja sopimusten noudattamiseen. Tarkastaja valvoo mm. turvavöiden käyttöä, kuljettajan asiakaspalvelua ja kaluston kuntoa.

Liikennetarkastaja valvoo kuljetuksia pääsääntöisesti aamu- ja iltapäivisin asiakkaiden kuljetusten nouto- ja päätepisteissä. Tarkastajan tunnistaa Espoon logolla varustetusta huomioliivistä sekä henkilökortista.

Espoon ryhmäkuljetuksissa tehdään joka viikko noin 10 000 matkaa. Palvelua seurataan aktiivisesti asiakaspalautteiden perusteella ja toimintaa kehitetään jatkuvasti.

Koko Espoo