Sellosalin Espoo-päivän ohjelmassa koko perheen pääsymaksuttomia elämyksiä ja komediaa

8.8.2022 9.18

Perinteistä Espoo-päivää juhlitaan elokuun lopulla, lauantaina 27. elokuuta. Sellosali tarjoaa juhlan kunniaksi koko perheen ohjelmaa Soittoniekanaukiolla, sekä komediaa lämpiön puolella hykerryttävän hauskalla Päiväkirjaklubilla, jossa myös yleisöllä on halutessaan mahdollisuus esiintyä.

Soittoniekanaukiolla on luvassa vauhdikasta nykysirkusta, kukkakoristeita, nukketeatteria sekä ilmapallotaikaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy, Kukkataivas-työpajaan on ennakkoilmoittautuminen. Huonolla säällä tapahtumat järjestetään Sellosalin lämpiössä. 

Klo 11–15 Kukkataivas-työpaja 
Kesäisessä työpajassa loihditaan lumoavia kukkakoristeita ja pieniä kimppuja aidoista kukista! Työpaja sopii kaikenikäisille yhdessä oman aikuisen kanssa. Paja on maksuton, mutta osallistujamäärä on rajattu. Varmistat paikkasi ilmoittautumalla ennakkoon: sellosali@espoo.fi. Kerro ilmoittautuessasi seurueesi koko sekä toivottu osallistumisaika (klo 11–15 välillä tasatunnein sekä puolelta: klo 11, klo 11:30, klo 12 jne.).  

Klo 11–15 Kaukokaiku – nukketeatteria asuntovaunussa 
Värikäs asuntovaunuteatteri Karavan kurvaa Soittoniekanaukiolle! Kaukokaiku on kahden nukketeatterilyhytelokuvan sarja kuvitteellisista kaupungeista VSKNHA ja GÖG ja niiden asukkaista. Elokuvat esitetään asuntovaunun sisällä. Näytökset pyörivät non-stop koko päivän ajan. Esitykset on suunnattu kaikenikäisille ja ne ovat lähes sanattomia.  

Klo 11 ja klo 13 Duo Kate ja Pasi: Rafla 
Kevyen komediallinen ja elämäniloinen teos kaappaa katsojat mukaan akrobatian ja jongleerauksen maailmaan, jossa pizzat, sipulit ja ihmiset lentävät, kun Raflan ravintoloitsijat käyvät toimeen! Kesto 30 min. Sopii kaikenikäisille 

Klo 11.30–12.45 ja klo 13.30–14.45 Ilmapallotaikuri Taika 
Kaukaa salaperäisestä ilmapallomaasta on paikalle lentänyt iloinen taikuri, joka luo kädenkäänteessä toivepallot. 

Klo 19–20.15 Päiväkirjaklubi 
Päiväkirjaklubi on myötähäpeää, naurua ja ennen kaikkea tunnistettavia tunteita. Klubilla luetaan paitsi päiväkirjamerkintöjä myös rakkauskirjeitä ja kouluaineita. Mitä nolompaa, sen parempaa. Samaistuminen ja yhteenkuuluvuuden tunne on parhaimmillaan noussut hurmokseksi näillä klubeilla. Klubilla esiintyvät stand up-koomikot Eeva Vekki, Risto K Järvinen, Anna Rimpelä, Tiina Lintunen ja Albert Kajava, jotka lukevat nuoruutensa päiväkirjoja ja muita hykerryttäviä kirjoituksiaan.
Ulko-ovet avautuvat 30 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Sellosalin lämpiössä. Vapaa pääsy, ennakkoilmoittautuminen tällä lomakkeella(ulkoinen linkki). Mikäli tilaa riittää, otetaan yleisöä sisään myös ovelta. K-16. 

Mukaan esiintymään Espoo-päivän Päiväkirjaklubille? Onko SINULLA teiniaikaisia päiväkirjoja, kouluaineita, runoja tai muuta tekstiä tallessa? Ovatko ne todella noloja tai suorastaan hävettäviä? Mahtavaa! Tule lukemaan niitä Päiväkirjaklubille yleisön eteen. Takaamme että kokemus on upea. Ota yhteys pikimmiten: paivakirjaklubi@gmail.com

 

  • Sellosali
Leppävaara