Sellosali ehdolla vuoden konserttisaliksi Industry Awards -palkintogaalassa

29.8.2022 11.08Päivitetty: 29.8.2022 11.48
Sellosali kuvattuna konserttitilanteessa katsomon yläosasta alas lavalle päin.
Kuva: Nina Sivén

Sellosali on asetettu ehdolle ”Vuoden Venue: Konserttisali” -kategoriassa Industry Awards -palkintogaalassa. Vuosittain järjestettävä Industry Awards -gaala on Music x Media -tapahtuman oma palkintogaala, joka on järjestetty vuodesta 1989 alkaen. 
Music x Media on musiikkialan sekä musiikkia hyödyntävien luovien alojen konferenssitapahtuma, joka on jo yli kolmen vuosikymmenen ajan kerännyt Tampereelle kotimaiset ja kansainväliset musiikki- ja media-alan ammattilaiset. Tänä vuonna tapahtuma laajenee nelipäiväiseksi luovien alojen tulevaisuusfoorumiksi.

Industry Awards -gaala järjestetään perjantaina 30.9.2022 Tampere-talossa, ja gaalassa musiikkialan ammattilaiset juhlivat kuluneen vuoden onnistumisia. Industry Awards -palkintoehdokkuus on arvostettu kiitos omalta yhteisöltä, suomalaisilta musiikkialan ammattilaisilta.

  • Sellosali
Leppävaara