Ryhmäytymispäivä

30.8.2022 5.35
oppilaita koulun nurmella heittokisassa
Ryhmät kisaavat tölkinkaatokisassaKuva: Marjut Lindqvist

Kaitaan lukiossa järjestettiin keskiviikkona 17.8.2022 ryhmäytymispäivä uusille ykkösille. Päivän tarkoituksena oli parantaa uusien opiskelijoiden ryhmähenkeä ja tutustuttaa heidät toisiinsa rennoissa olosuhteissa. Ryhmäytymispäivä alkoi iltapäivällä ja kesti noin kolme tuntia. Päivän aikana oli erilaisia leikkimielisiä kisoja ja pelejä luokkien kesken. Tutorit pitivät hyvää mieltä yllä ja auttoivat tehtävärasteilla. Kisojen välissä oli mahdollisuus syödä hodareita ja muita eväitä. Pienestä sateesta huolimatta päivä oli kaiken kaikkiaan onnistunut ja luokkien kesken huomattiin selkeästi tiivistymistä ja rentoa fiilistä.

T. Tutorit

 

  • Kaitaan lukio
Espoonlahti