Olarin liikuntakeskus pysyy toistaiseksi suljettuna

16.8.2022 14.22Päivitetty: 15.11.2022 12.10

Olarin liikuntakeskuksen uimahalli- ja kuntosalitiloissa (os. Yläportti 4 A-B) on tehty korjaustöitä kesän ja syksyn 2022 aikana. Liikuntakeskuksen avautuminen viivästyy korjaustöiden jatkumisen vuoksi. Keskus on toistaiseksi suljettu ainakin joulukuun puoliväliin saakka.

Olarin liikuntakeskuksen tiloissa on tehty kesän ja syksyn aikana eri toimijoiden teettämiä korjaustöitä. Elokuussa liikuntakeskuksen tiloissa pidettiin ylimääräinen terveystarkastus, jonka perusteella tehdyn terveystarkastuskertomuksen epäkohtia on korjattu sekä pölyjä poistettu kuluneen syksyn aikana.

Lattialaattojen saumojen kunnostustyöt jatkuvat tiloissa edelleen ja tämänhetkisen tiedon mukaan liikuntakeskus pysyy suljettuna joulukuun puoliväliin tai terveystarkastajan käyttöönoton hyväksymiseen saakka. Avautumisesta tiedotetaan erikseen Espoon kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: espoo.fi.

Matinkylä