Espoon opetuksen järjestelmien ongelmat ratkaistu

26.8.2022 11.47
Lukiolaistytöt näppäilevät tietokoneita

Wilmassa aikaisemmin hitautta ja satunnaisia saatavuuskatkoksia aiheuttaneet ongelmat on saatu ratkaistua, ja järjestelmän käyttäminen pitäisi onnistua normaalisti. Pahoittelemme tilanteesta aiheutunutta haittaa.

Wilmassa aikaisemmin hitautta ja satunnaisia saatavuuskatkoksia aiheuttaneet ongelmat on saatu ratkaistua, ja järjestelmän käyttäminen pitäisi onnistua normaalisti. Aikaisemmat ongelmat johtuivat mm. poikkeuksellisen kovasta palvelinten kuormituksesta, jota on nyt pystytty vähentämään mm. järjestelmän hakutoimintoja optimoimalla. Yllä mainitun lisäksi opetuksen järjestelmissä on esiintynyt kirjautumisongelmia uusien opiskelijoiden kohdalla. Myös nämä ongelmat on saatu korjattua.

Mikäli käytössä ilmenee edelleen ongelmia, pyydämme raportoimaan siitä omalle yhteyshenkilölle/koululle.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutunutta haittaa.

  • Lukiokoulutus
  • Perusopetus
  • Kasvatus ja opetus