Ohjaamotalon TAT-kesäyrittäjät myymässä tuotteita Sellossa heinäkuussa

Julkaistu: 8.7.2022 6.24
Kaksi kesäyrittäjäpoikaa seisoo myyntipöydän takana ja katsoo kameraan.
Kuva: Marjo Holmqvist

Ohjaamotalolla on loppukevään ajan valmennettu kesäyrittäjiä. Nyt TAT Talous ja nuoret TAT Kesäyrittäjät-ohjelmaan osallistuvat nuoret esittelevät ja myyvät itse tekemiään tai suunnittelemiaan tuotteita ja palveluita Sellonaukiolla heinäkuussa.

Tarjolla on erilaisia itse tehtyjä herkkuja, kierrätyshenkisiä vaatteita ja asusteita, taidetta, kortteja, koruja, sekä erilaisia palveluita espoolaisten tarpeisiin kuten lastenhoito, juhla-, puutarhan- tai lemmikkienhoidon palvelut. 

Nuoret TAT Kesäyrittäjät löydät Sellonaukiolta vähintään klo 14-17 seuraavina päivinä: to 7.7., to 14.7., to 21.7., pe 22.7., ke 27.7. ja to 28.7.

TATin toiminnan tavoite on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja tahtoo toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. TAT tarjoaa kunnille ja oppilaitoksille palveluita, opintokokonaisuuksia ja koulutusta, jotta jokainen nuori lähtökohdista riippumatta saa mahdollisuuden oppia tulevaisuutensa kannalta keskeisiä taitoja.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan nuoriin kesäyrittäjiin sekä tukemaan heidän liiketoimintansa alkutaipaletta! 

Lisää tietoa kesäyrittäjyydestä. (ulkoinen linkki)
Alkuperäinen uutinen. (ulkoinen linkki)

Leppävaara