Opiskelupaikan vastaanottaminen

Julkaistu: 16.6.2022 5.02Päivitetty: 16.6.2022 6.10

Alla on tärkeitä ohjeita opiskelupaikan vastaanottamiseen ja opintojen aloittamiseen liittyen. Luethan ohjeet huolellisesti läpi.

Opiskelupaikka otetaan vastaan sähköisesti yhteishakujärjestelmässä viimeistään 30.6. Jos tämä ei jostain syystä onnistu, lähetä sähköpostia berit.seppala@espoo.fi. Sinun ei siis tarvitse tulla käymään lukiossa ennen koulun alkua elokuussa.

Wilma-tunnuksesi on voimassa otettuasi opiskelupaikan vastaan. Wilmaan pääset kirjautumaan osoitteesesta https://espoo.inschool.fi/. Mikäli olet käynyt peruskoulun Espoossa, käytössäsi on sama tunnus kuin yläkoulussa. Jos et muista vanhaa salasanaasi, lähetä sähköpostia berit.seppala@espoo.fi. Muualla kuin Espoossa peruskoulun oppimäärän suorittaneille Wilmatunnus lähetetään opintopolku.fi -hakupalvelussa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Kaitaan lukiossa hyödynnetään Espoon kaupungin tarjoamaa Googlen sähköistä opiskeluympäristöä ja oppimateriaalikustantajien digitaalisia oppimateriaaleja. Jotta tunnusautomaatio voi luoda käyttäjätunnukset edellä mainittuihin palveluihin, on tärkeää, että luet ja hyväksyt TVT-käyttöehdot/lukio -lomakkeen Wilman lomakkeissa ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Wilmasta näet ensimmäisen jakson lukujärjestyksesi kesäkuun loppuun mennessä. Älä muuta valintoja ennen koulun alkua. Jos valinnoissa on 1. periodin osalta mielestäsi muutettavaa, laita viestiä rehtorille heti kesällä harri.henttonen@espoo.fi tai ota asia esille ensimmäisenä koulupäivänä ryhmänohjaajan kanssa.

2. – 5. periodien opintojaksovalinnat tehdään ohjatusti opinto-ohjauksen tunneilla ensimmäisen periodin aikana, minkä jälkeen niitä voi muokata vapaasti koko loppuvuoden ajan. Näitä valintoja ei voi tehdä vielä kesällä, sillä ensin pitää tutustua opo-tunneilla lukiota ja valintoja koskevaan informaatioon.

Lukuvuosi alkaa torstaina 11.8.2022 klo 9.00.

Lisäohjeita löytyy osoitteesta https://www.espoo.fi/fi/kaitaan-lukio

LUKION SYKSYLLÄ 2022 ALOITTAVAT OPISKELIJAT kuuluvat oppivelvollisuuden ja maksuttoman lukiokoulutuksen piiriin. Opiskelijat saavat tietokoneen ja oppimateriaalit lukion puolesta elokuussa lukuvuoden alettua. Lisätietoa saat Wilman tiedotteista sekä tältä sivulta ennen opiskelun alkua.

Tervetuloa opiskelemaan Kaitaalle!

 

  • Kaitaan lukio
Espoonlahti