Espoo liikkuu -rantaviikko tulee taas!

20.6.2022 10.55Päivitetty: 27.6.2022 6.12
Espoo liikkuu -tunnus.

Tule nauttimaan kivasta kesätekemisestä Espoon upeille uimarannoille. Rantaviikolla 27.6.–1.7. on ohjelmassa muun muassa keppihevosrata ja temppurata, ohjattuja leikkejä ja kisoja lapsille sekä erilaisia maila-, pallo- ja seurapelejä. Voit myös kokeilla sirkustemppuja erilaisilla sirkusvälineillä. Pomppulinna ja ilmafutiskenttä varmistavat sen, ettei rantaviikolta puutu vauhtia.

Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry järjestää rantaviikolla uintia pelastusliiveillä ja beach flags-kisailua maanantaista keskiviikkoon. Pelastuslaitoksen työntekijät tarjoavat alkusammutuskoulutusta ja vesipelastusta maanantaista perjantaihin. Espoon suunta järjestää perjantaina labyrinttisuunnistusta. 

Tapahtumapaikat:

ma 27.6. Kivenlahden ranta klo 11–16
ti 28.6. Haukilahden ranta klo 11–16 
ke 29.6. Matinkylän ranta klo 13–19
to 30.6. Westendin ranta klo 11–16
pe 1.7. Oittaan ranta klo 11–16

Rantaviikon ohjelma on avoin ja maksuton. Kaupunki ei vastaa lasten valvonnasta toiminnan aikana. Muutokset mahdollisia ja säävaraus.

Järjestäjänä Espoon liikuntapalvelut yhteistyökumppaneineen.

EspoonlahtiMatinkyläTapiola