Tervetuloa luovan kirjoittamisen valinnaiselle opintojaksolle (ÄI14, 2 op)

Julkaistu: 2.5.2022 5.39

Oletko paatunut pöytälaatikkorunoilija, rap-lyriikoiden raapustaja, innostunut kirjailijan alku tai kenties tuleva elokuvakäsikirjoittaja? Oletko haikaillut takaisin peruskoulun äidinkielen ja kirjallisuuden oppitunneille, joilla kirjoitettiin omia tarinoita? Tuon kirjoittamisen ilon ja riemun voit tavoittaa myös lukio-opinnoissa!

Tule ensi lukuvuonna mukaan luovan kirjoittamisen valinnaiselle opintojaksolle. Jakson aikana saat kokemuksia elämyksellisestä ja luovasta kirjoittamisesta, jota ei kahlita säännöillä. Jakson harjoitukset antavat sinulle huikean mahdollisuuden itseilmaisuun ja oman persoonallisen äänesi löytämiseen. Opintojakso sopii juuri sinulle huolimatta siitä, oletko täysin aloitteleva kirjoittaja tai jo kokeneempi kynäniekka. Jaksolla saat taitojasi kehittävää ja kannustavaa palautetta, joka vie sinua eteenpäin. Tarkoitus on pitää hauskaa - kuitenkin tosissaan ja tavoitteellisesti.

Luovan kirjoittamisen opintojaksolla pääset toteuttamaan luovuuttasi ja hyödyntämään omia vahvuuksiasi. Kirjoittamalla voit myös oppia itsestäsi. Sanan mahti on valtava, ja sanoilla voi luoda kokonaisia maailmoja.

Tervetuloa mukaan!

 

  • Kaitaan lukio
Espoonlahti