Mankkaan päiväkodin massiivipuurunkoinen laajennusosa on valmistunut

Julkaistu: 23.5.2022 10.19Päivitetty: 23.5.2022 11.06
Mankkaan päiväkodin havainnekuva
Mankkaan päiväkodin laajennuksen havainnekuva.Kuva: LPV Arkkitehdit

Välittömästi laajennusosan valmistumisen jälkeen alkaa Mankkaan päiväkodin vanhan osan peruskorjaus.

Mankkaan päiväkotirakennuksen vuonna 2020 alkanut laajennusurakka on valmistunut. Uuteen laajennusosaan sijoittuu päiväkodin neljän varhaiskasvatusryhmän tilat sekä kaikille varhaiskasvatusryhmille yhteiset keittiö, ruokailu- ja monitoimitila.

Laajennusosa on toteutettu CLT-massiivipuurunkorakenteisena päiväkotina, joka edesauttaa osaltaan Espoo kaupungin hiilineutraaliustavoitteen saavuttamisessa.

Mankkaan päiväkodin urakka jatkuu, sillä se on kaksivaiheinen: nyt valmistuneen laajennusosan jälkeen alkaa päiväkodin vanhan osan peruskorjaus. Kahteen vaiheeseen jaksottamisen ansiosta päiväkodin toiminta on voinut jatkua Mankkaan päiväkodin tiloissa koko urakan ajan eikä väistötiloille ole näin ollut tarvetta.

Tapiola