Konsernijaoston päätöksiä 16.5.2022

Julkaistu: 16.5.2022 7.22

Kaupunginhallituksen konsernijaosto merkitsi tammi-maaliskuun 2022 konserniraportin tiedoksi.

Konserniraportti  sisältää Espoo-konsernin merkittävimpien yhteisöjen talouteen ja toimintaan liittyvät olennaiset tiedot Espoon valtuuston asettamien tulostavoitteiden näkökulmasta.

Konsernijaosto nimesi edustajat ja antoi toimintaohjeet Länsimetro Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen, Espoon Elä ja Asu Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen, Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän (HSL) kevätyhtymäkokoukseen, Helsingin seudun ympäristöpalvelut-kuntayhtymän (HSY) yhtymäkokoukseen, Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen, Samkommunen för Västra Nylands folkhögskola -kuntayhtymän yhtymäkokoukseen sekä Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian yhtymäkokoukseen.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat(ulkoinen linkki)

  • Kaupunginhallitus