Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani järjestää Ukrainan tukikonsertin 11.3. yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa Sellosalissa

4.3.2022 10.10Päivitetty: 17.3.2022 6.28
Tuure Kilpeläinen tukikonsertti
Kuva: -

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani järjestää tukikonsertin Pelastakaa Lapset ry:n kanssa Ukrainan lasten hyväksi Sellosalissa perjantaina 11.3. klo 17-18. Konserttiin on mahdollista osallistua valtakunnallisesti striimin kautta.

Ukrainan tukikonsertti järjestetään Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin kahden loppuunmyydyn konsertin lisäksi. Lipputulot lahjoitetaan Ukrainan lasten hyväksi.

"Tässä järkyttävässä tilanteessa nousee mieleen se, miten voisin auttaa sodan keskelle joutuvia ukrainalaisia. Sota on tullut lähelle, enkä voi olla ajattelematta sitä omien lasteni ja perheeni kautta.

"Mitä voisin tehdä sotaan joutuneiden ja sitä pakenevien lasten ja naisten hyväksi?”, Tuure Kilpeläinen kuvailee.

Koko maailman pysäyttänyt Ukrainan sota on ajanut lapsia kodeistaan ja vaatinut jo usean lapsiuhrin hengen. Sota on saanut ihmiset kautta maailman osoittamaan tukensa ukrainalaisille. Näin kävi myös Kilpeläiselle ja hänen yhtyeelleen. ”Päätimme Kaihon Karavaanin kanssa järjestää tukikonsertin, jotta henkilökohtaisten avustusten lisäksi saisimme isomman potin kasaan. Mukana on koko työryhmämme, Sellosali ja kumppanina Pelastakaa Lapset ry, jonka avulla varmistamme, että tuki kohdentuu tehokkaasti sitä tarvitseville.”

Mukana tukikonsertin järjestämisessä on Pelastakaa Lapset ry, Sellosali, Central Line Entertainment, Lippupiste, Torvinen Showtekniikka ja Universal Music Finland.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani - Ukrainan tukikonsertti järjestetään perjantaina 11.3. Sellosalissa klo 17-18 ja valtakunnallisesti striimattuna. Tukikonsertti on erillinen Sellosalissa järjestettävistä kahdesta jo loppuunmyydystä konsertista.

Liput Sellosalin konserttiin alk. 39,00 euroa, striimauslippu alk. 19,00 euroa. Konsertti on ikärajaton.
Osta lippu Lippupisteeltä(ulkoinen linkki).

Konsertin tuotto menee Pelastakaa Lasten hätäapukeräykseen Ukrainan lasten hyväksi.

  • Sellosali
  • Ukraina
Leppävaara