Meidän Espoo 20X0 puhujat tutuiksi: Eeva Furman syventyy luonnon ja ihmisen yhteiseloon

1.3.2022 11.35Päivitetty: 3.3.2022 8.06
Mustavalkoinen kasvokuva Eva Furmanista, sininen muoto ja teksti Meidän Espoo 20X0 puhetta tulevaisuuden kaupungista.
Eeva Furman on yksi neljästä pääpuhujasta Meidän Espoo 20X0 -teemailloissa.Kuva: A.M. Kalanoja

Meidän Espoo 20X0 -teemailloissa esiintyy neljä kansallisen tason huippupuhujaa. Luonnon ja ihmisen suhteeseen sukelletaan Eeva Furmanin johdolla 15. maaliskuuta 2022.

Eeva Furman tietää paljon siitä, miten luonnon ja ihmisen hyvinvointi kytkeytyvät toisiinsa, Hän johtaa työkseen ympäristöpolitiikkakeskusta, joka toimii osana Suomen ympäristökeskusta.

Koulutukseltaan Furman on meribiologi. Lisäksi hän on professori ja Suomen kestävyyspaneelin puheenjohtaja.

Furman on urallaan työskennellyt kansallisesti ja kansainvälisesti mm. seuraavien kysymysten parissa: biodiversiteetin turvaaminen, kestävän kehityksen toteutuminen käytännössä, planetaarinen terveys, luontopohjaiset ratkaisut, tieteen ja päätöksenteon yhteys sekä tieteidenvälinen ja toimijalähtöinen tutkimus.

- Olen tutkinut ja kehittänyt ympäristöasioiden ja kestävän kehityksen hallintaa yli 20 vuotta. Saan iloa ja voimaa luonnosta, musiikista ja läheisistäni. Minulle on tärkeää kohtuullisuus ja oikeudenmukaisuus kaikessa toiminnassa, hän kertoo.

Eeva Furman tähdittää 15.3.2022 Meidän Espoo 20X0 - Luonto ja ihminen -nimistä teemailtaa, jossa sukelletaan luonnon ja ihmisen yhteiseloon Espoossa.

Illan aikana kysytään, miten luonnon ja ihmisen hyvinvointi kytkeytyvät toisiinsa, kuinka luonto, virkistys ja ilmastonmuutos huomioidaan kaupunkisuunnittelussa ja miltä näyttää luonnon tulevaisuus Espoossa. 

Furmanin ajatuksia täydentämässä espoolaiset kommenttipuhujat ja panelistit. Teemailtoja voi seurata verkon välityksellä tai osallistua paikan päällä Tapiolassa, mikäli koronatilanne sallii.

Lue lisää Meidän Espoo 20X0 -teemailloista ja ilmoittaudu mukaan!

 

  • Kaavoitus
  • Kaupunkikehitys
  • Kestävä kehitys